anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal 5g+ Bucuresti

Anonim
Neaplicabil

Am primit un bonus de 50 gb net la viteze 5g+. Am o optiune activata de minim 5 euro, asta e cerinta in SMS din attach.

Merg de doua zile prin oras (Bucuresti) incercand sa gasesc semnal 5g+ pentu a face un test de viteza. Nu am gasit acest semnal. Sunt doar anumite zone unde este disponibil sau mai trebuie sa fac eu vreo setare ?

Imi afiseaza doar 5G iar vitezele sunt 487 Mbps download si 76 Mbps Upload pe un S 21 FE.

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Gata, am elucidat misterul.

Viteze mai mari se pot atinge pe banda N78 (1500Mb/s max). Tu esti cel mai probabil pe N1 (500 Mb/s max). Dar icoana de 5G+ este doar la nivel de marketing.

arsradu_0-1709024182491.jpeg

arsradu_2-1709024280701.jpeg

Avem un topic dedicat si mai bine documentat aici.

Screenshot-urile sunt tot din Bucuresti (din topicul de mai sus, daca o sa te uiti un pic peste el, o sa le recunosti). Deci, viteze mai mari se pot atinge. Dar asta nu va schimba icoana din 5G in 5G+.

arsradu_1-1709024248570.png

 

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

De cand s-a suparat Trump, nu mai cumpara nimeni antene Huawei din motive evidente. Si nici optimizari nu cred ca mai vedem pana nu se intampla ceva mai sus (nu la operatori, ci vis-a-vis de Europe House). Se merge pe siguranta si "future proof". Asta este si unul din motivele pentru care se stagneaza implementarea 5G: schimbarea antenelor actuale plus montarea unora noi, compatibile cu tehnologia necesara. Si se rezuma la costuri destul de piperate...

delfinas
#StarMember

Unu la mana, modelul tau e cam vechi si limitat.

Doi la mana, de ce interesul asta fata de 5G+? Simti nevoia sa zboare telefonul? De ce vrem viteze supersonice pe un telefon, ce facem cu ele?

Anonim
Neaplicabil

Ai auzit de curiozitate ? Offtopicul e rege la romani.

Si eu tot din curiozitate! 😉 As vrea sa stiu la ce e nevoie de 5G+, mai ales pe un telefon vechi de vreo 2-3 ani, cand abia aparuse 5G la nivel mai accesibil. Inca sunt orase mari care nu au 5G.

Anonim
Neaplicabil

Pai daca tu nu intelegi, crezi e cineva care ar putea sa iti explice ? Retoric desigur.

Pe de alta parte vrei sa vezi care este viteza unui telefon de acum 2-3 sa vezi daca merita un upgrade. Si vezi ca nu merita, acest telefon de 2-3 ani merge tot in 1000 Mbps. Uite asa mai afli lucruri, facand teste. Chiar daca nu ajunge in 1500 iti dai seama ca iti poate folosi chiar si pe el 5g+ pentru viteza este dubla fata de 5G.

Asa a fos discutia la toate standardele, la ce ne trebuie 3 g, la ce ne trebuie 4G, samd. Bolovani cu inertie sunt tot timpul.

Pacat ca nu e moderat si se admite offtopic, indiferent de subiect fiecare vine si spune ce ii trece prin cap. Te intereseaza asta deschide un subiect, nu imi polua mie subiectul.

Iarta-ma pentru deranj! Fiecare cu curiozitatea sa! Nu e offtopic, e doar o extindere a topicului. Ma gandeam la situatia mea, am abonament de 15 euro, telefon flagship si, totusi, il tin pe 4G, chiar daca sunt in Bucuresti, pt ca ce fac  la aceasta viteza, fac si pe 5G, nu vad diferente, nu e ceva necesar sa am viteza pe telefon de 1000 Mbps. Eram doar curioasa de ce are nevoie cineva de asa ceva.

Upgrade la un telefon nu il faci doar pt viteza, ci si pt stocare, procesor, RAM, actualizari de sistem, aplicatii care sunt facute sa functioneze doar pe OS mai recent, etc

Vio73
#StarMember

Salutare! 

Nu îți va scrie pe telefon că ai semnal 5g+ nicăieri, doar că vei avea viteze mai mari acolo unde se pot prinde ( ai acoperire în bandă n78) și dacă ai telefon capabil de astfel de viteze. Plus că pe prepay, nu cred să te lase la opțiunea de 5 euro, chiar dacă scrie in mesaj. Dar poți încerca pe Piata Victoriei ( lângă Orange Shop), de la metrou Eroilor spre Str. Berzei ( acolo am prins eu vreo 1100 Mbps), etc.

Sunt locuri destule! Poți să te uiți pe Softpedia, aria 5g:

https://forum.softpedia.com/topic/1073778-5g-orange-romania/page__st__8676

Baftă!

Anonim
Neaplicabil

Ma lasa si cu optiunea de 5 eur

Super!

Anonim
Neaplicabil

Ca sa si confirm. Azi am gasit zone cu viteza de peste 500 Mbs download, deci e clar ca vorba de 5G+  Iconita ramane 5G, nu afiaeaza 5 G+ 

Zona cu 1000 este in Pantelimon langa biserica Capra iar cealalta la Turnul Parasutistilor de langa Stadionul National.

M-am linistit, ma culc la loc 😃

Am spus că nu va apărea iconița de 5g+ nicăieri! Super viteze!

 

Anonim
Neaplicabil

Am confirmat ca ai avut dreptate