anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema la telefon sau la reatea?

absirt
Începător
Buna ziua,
Detin un teleofn Huawei P30 Pro ( dual sim ), luat de la dvs. Problema des intalnita la mine este urmatoarea: primesc apelurile direct ca, ratate, ca si cum telefonul ar fi sunat si eu nu l-am auzit. Problema este ca defapt apelul intra direct ca si ratat, telefonul nu a sunat, de foarte multe ori mi s-a intamplat sa fiu cu el in mana si sa imi apara ca am fost apelat timp de n secunde de catre cineva, telefonul nu a sunat.
Problema este de la telefon, sau de la retea?
2 Răspunsuri 2

mihai_13
Maestru
te poti lamuri si singur schimband cartela sim pe alt telefon si facand proba - mai mult ca sigur ca telefonul are o problema de software sau o setare facuta de tine din "greseala" - apropo Orange nu "produce" huawei sau samsung sau iphone ci doar le vinde .

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Poate fi si una si cealalta. In general, cand ai un contact blocat iti apare doar ca apel ratat. Daca ai vreo aplicatie care iti blocheaza apelurile de la anumite numere, posibil ca aia sa cauzeze problema. Se poate, de asemenea, sa fie si reteaua. Dar daca face la fel si in alte zone, si nu ai probleme nici tu, nici cel care te apeleaza, cu semnalul...posibil sa fie prima varianta.
Client Orange