anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange- probleme cu reclame

Motty
Începător
Hmm...doar eu am observat reclama aia cu "Orange, numarul 1 in Romania"? Daca ma gândesc mai bine, numarul 1 de la coada mi-am luat un abonament de melc. Internet**
7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Salut @Motty. Ce anume te deranjează? Înțeleg că ai probleme cu semnalul, sau cu viteza de internet?

RafaHelper
#StarMember
Salut @Motty, Care este intrebarea ta pentru comunitate?

DanielaH
Moderator
@Motty, bun venit în Comunitate! Ne dai, te rog, mai multe detalii despre problema pe care o întâmpini?

Neaplicabil
@Motty depinde unde anume folosești serviciile Orange... eu sunt client Orange de aproape 20 de ani și pot spune cu mâna pe inimă că pentru mine sunt numărul 1 în privința serviciilor mobile. Și spun aceasta în cunoștință de cauză pentru că am folosit și ceilalți operatori (cartele) iar diferențele în ceea ce privește acoperirea și calitatea rețelei este sesizabilă. De aceea recomand tuturor să cumpere mai întâi o cartelă ca să vadă cum funcționează rețeaua respectivă în zona unde petrec cel mai mult timp și în funcție de cât de mulțumit este să treacă la abonament sau să testeze altă rețea.

DanielaH
Moderator
@Motty, te așteptăm în continuare cu mai multe detalii pentru a te putea ajuta.

FLo1
#StarMember
Dar despre reclama aceasta (că tot se doreau linkuri) ce spuneți? https://www.idevice.ro/2021/09/05/orange-stabilitate-479690/ Nu este singurul link al acestui site, platforma ocupându-se de altfel cu "știri pentru dumb and dumber". Nu doar despre Orange ci despre orice. După cum se poate vedea, nu este un link vechi. 05.09.2021.... este prezentul, dar noutatea extraordinară prezentată ca actualitate este fumată la Orange chiar și de 10 ani. Dar cum Orange nu știe cu ce să ne mai magulească, pentru câțiva lei în plus ne prezintă chiar și "Amintiri din copilărie". Frumos, dar în stil rețelei #1.

FLo1
#StarMember
Tăcerea e de aur, iar nervii sunt de taur. Trece valul, toți zâmbim, că doar știm să și iubim. Iar când nu este comentată, culpa este asumată. Nu-i problemă, nici dilemă, doar există precedent și-am făcut antrenament: voi fi pe viitor ATENT.