anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet dezastru Piatra Neamt

Am vorbit ieri cu o doamna la telefon de la relatii cu clientii si mi.a zis sa fac un speed test rezultatul fiind de 2.1 , foarte bun mi.a zis doamna si ca am eu o problema cu telefonul , din 25 de prieteni aici , is centru cartierul netul nu merge deloc pe aproape 20 , din care aia 5 is pe alte retele de telefonie care functioneaza mult mai bine.
Daca nu se face ceva in zona Piatra Neamt , str Maratei,strada Progresului , multi vor renunta si vor merge pe alte retele , nu se poate sa fim in 2022 aproape si sa mearga netul in halul asta .
Am mult dovezi , va rog fara dai pe 3 g , am incercat toate , am mers in alte cartiere merge perfect , infine .. nu se face nimic luam noi masuri , ca vad ca si pe cei cu care vorbesti la telefon te iau la misto .. ! Rezolvati problema si Sarbatori fericita !
4 Răspunsuri 4

Razvan
#StarMember
Din ce arăți tu acolo, pare a fi o defecțiune la site-ul din apropiere, ID: 41904. B3+B7 cred că face față, nu cred ca este vorba de congestie. La ce etaj stai? Folosește cu încredere, aplicația de feedback a semnalului de acoperire. Acu câțiva ani a fost o situație asemănătoare și la mine în zona. După câteva sesizări, au venit și au lucrat la antenă, după care mi-au mulțumit.

Viocat
Senior certificat
Din pacate la partea cu relatii clienti se sta foarte rau in Romania. Cum sa declari ca 2.1Mb/s este in parametri intr-un oras mare. Eu am primit acelasi mesaj de la concurenta cu viteza sub 1Mb/s plus faptul ca valoarea abonamentului e mica. I-am spus persoanei ca platesc putin pentru nimic. La fel mi-a spus ca e o problema cu tel personal. Singurul mod in care i-am aratat ca nu are dreptate a fost sa introduc inca un sim yoxo si sa fac teste succesive. Cand le-am comunicat celor de la relatii clienti ca rezultatele sunt obtinute langa antena lor de tel in centrul orasului mi au spus ca nu pot oferi un discount, dar sa mai astept putin ptr ca se fac investitii si inca s-au inlocuit toate gechile echipamente. In fine scuze cu paranteza destul de lunga si bafta in rezolvarea problemei!

Razvan
#StarMember
Orice viteză peste 1Mbs, la nivel oficial este în parametrii. Pe unde radio, nu sunt obligați să furnizeze o viteză minimă, deoarece sunt destui parametrii care blochează propagarea semnalului. În schimb, la abonamentul business, îți oferă o viteză minim garantată, dar vorbim deja de alte costuri. La el, pare o problema de site, după ce a fost făcut public aici în comunitate, poate, începând de luni să intervină o echipă fizic la site-ul respectiv. @initiator, pune un screenshot din netmonitor sau cellmapper, pentru confirmare Node ID-ului.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
@Alexandru, viteza din screenshot-ul tau e pe 3G din cate pot eu sa-mi dau seama. La fel e si pe 4G? @Razvan, o sa incerc si eu sa trimit un mesaj din My Orange, cu toate ca am tot trimis de-a lungul timpului si nu s-a facut nimic. M-am uitat si eu pe CellMapper si aparent antena care deserveste zona mea are doar B20. Celelalte, un picut mai indepartate, au B3 + B20, sau chiar B3 + B7 + B20. Doar la mine are doar B20, si ala slab, ca aparent e destul de departe. O sa incerc sa pun un mesaj in aplicatie, daca zici ca se uita cineva peste ele... Poate ajuta. Mersi de idee. 🙂
Client Orange