anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce merg datele mobile foarte greu? Cartierul Tudor Vladimirescu, Iași

Andrei2560
Începător
Bună ziua. În ultima perioadă de timp internetul prin date mobile merge foarte greu, deși îmi arată că am semnal maxim 4G. Voi atașa un screenshot cu un test de viteză. Nu înțeleg cauza problemei pentru că mai am prieteni la orange care au semnal perfect în aceiși locație cu mine, în același timp. Cartierul Tudor Vladimirescu, Iași.
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
Salut, Andrei2560! Bun venit în Comunitatea Orange! De cât timp se întâmplă această situație? Ai încercat să faci o probă introducând SIM-ul tău într-un alt telefon? Ai putea verifica și invers, cu un alt SIM în telefonul tău.

arsradu
#StarMember
Prietenii sunt tot pe 4G sau 4G+? Despre ce telefon vorbim? De asemenea, cum zicea si Daniela, ai putea incerca si cu SIM-ul intr-un alt telefon. Asta ar putea sa ajute la determinarea unei posibile probleme de telefon (sau banda 4G).
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Incearca click pe modul avion ptr activare si apoi dezactiveaza, poate o 9 reconectare la celula sa ajute

Andrei2560
Începător
De aproximativ două săptămâni, dar azi nu a mers deloc. Am schimbat cartela în alt telefon, aceiași problemă .... voi merge la un service să văd dacă rezolv cumva.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Andrei. Poate fi și din cauze zonei și a semnalului mai puțin prost. Încearcă să iei legătura cu operatorii Orange.

legioner
Începător

tot din iasi,aceeasi problema si la mine,altii oe langa mine rup telefoanele in doua,sunt satui de intrat/ iesit din aplicatii la mine,sta,se gandeste,greu tare,zici ca e 2 G.... mai stam toti care ii am pe abonament  pana se incheie si toti cei oe care ii cunosc si plecam la concurenta ...cum,astia rup telefoanele si eu astept sa ma loghez si eu sau sa intru intr-o aplicatie,de multe ori renunt,ma las pagubas..........

@legioner, nu avem semnalat niciun incident de rețea în Iași în acest moment. Este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp?