anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extindere retea fibra optica

SilviuS
Junior
Salut, as vrea sa aflu, daca spre exemplu, strang semnaturi de la persoane sigure care isi vor lua servicii de la orange, sunt sanse mai mari sa se extinda reteaua de fibra optica intr-un timp mai rapid, sau macar sa se faca plan de extindere. Sau a 2-a varianta, daca primarul solicita sa se extinda reteaua in respectiva localitate, este posibil asa ceva?
Multumesc!!!
7 Răspunsuri 7

Neaplicabil
@SilviuS stai liniștit și așteaptă dar nu spera și nici nu dispera... la mine s-a oprit fibra optică la 200 metri și de 3 - 4 ani (am și pierdut șirul anilor) mi se tot promite că se rezolvă... ba până de Crăciun, ba până la Paști, ba anul acesta... și nimic... Vreau să le dau niște bani, nu mă interesează oferte sau discount-uri și Orange nu vrea să-i primească... și nu sunt singurul...

FLo1
#StarMember
O solicitare comună ar putea să fie importantă dacă se are în vedere extinderea rețelei în zonă. Dar dacă Orange nu are planuri de extindere în zonă și nici măcar pe strada / locația care te interesează, atunci orice listă de semnături e doar o hârtie desenată cu pixuri în nuanțe.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu cred că depinde foarte mult de numărul doritorilor din acea solicitare, de distanța care este între rețeaua existentă și localitatea ta, etc. Te sfătuiesc să faci toate demersurile, inclusiv prin intermediul primarului, că nu se știe de unde ,,sare iepurele". Nu te aştepta ca lucrurile să se desfăşoare rapid, pentru că şi dacă se aprobă planul de dezvoltare al rețelei de fibră optică pentru localitatea ta, mai durează ulterior destul de mult timp să se obţină o grămadă de aprobări, pentru că nor vor face nimic neautorizat. Ştiu asta din proprie experinţă, pentru că mi s-au explicat pașii (în mare) când am cerut să se tragă și în localitatea mea natală fibră optică!Din fericire, la mine s-a și aprobat prin primăvară, dar încă nu există fibră, cu toate că s-a tras în localitatea vecină, până la marginea localității mele. Părerea mea este că trebuie să insiști prin toate mijloacele legale și poate ai noroc! Succes!

Îi doare undeva de primar . Nu vor bătaie de cap . La blocuri le convine, la case nu vor să se complice . Eu stau la casă,  pe stradă este fibră instalată ( cutii pentru racord) și nu vor să le activeze,  pare-se că au înțelegere cu concurența  (Digi ) . Sunt două rețele pe stradă Digi este activată Orange este în pauză. 

Neaplicabil
@Vio73 nu depinde de nimic... suntem un mic cartier în care toată lumea vrea fibră optică... au venit tehnicienii de zeci de ori ca să constate că nu pot face instalarea căci le lipsește 200 metri de fibră optică... Orange promovează zona ca fiind acoperită... ioc, nada, nimic...

user_18558763
Începător

Stai liniștit eu am rețeaua de fibră de la Orange pe stradă sunt la 50 m de ODB (cutia în care sunt ieșirile pentru racord individual ) și  nu vor să activeze rețeaua pentru că pe aceeași stradă este și rețeaua de la DIGI. Nu se calcă pe bătături unii pe alții. 

Anonim
Neaplicabil

si nu poti lua fibra de la digi?