anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când se ajunge cu fibra optică în Bacău, strada Milcov?

Rotaruradu
Începător

Bună ziua !

În Bacău jud Bacău mai exact pe strada Milcov nr 144 bloc 144 când se ajunge cu fibra optică ca sincer așteptam de ceva anii și tot nu se face nimic există doar infrastructura veche de la Telekom cea veche pe cupru care ajunge maxim în 100 Mb . Am abonament la țară tot la Orange și acolo am fibra optică mai exact în com Filipesti sat galbeni ! Rugămintea mea ar fi dacă se poate interveni cu fibra optică pe Bacău strada Milcov nr 144 bl 144 ! Sau mai făcut cereri ! Mulțumesc o zi bună !

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

O data exacta nu stie nimeni. Depinde foarte mult de cati clienti sunt si daca exista cerere pentru viteza mai mare.

Totusi, conform site-ului Orange, la adresa respectiva vad ca serviciile fixe sunt oferite prin SIM si Satelit.

Pe sim și satelit știu ca este dar nu se compară cu fibra … și. Cereri sunt jumate de scară ar dori plus ca și fratele meu așteaptă ca și mine deci ar fi câteva abonamente dar dacă continua să nu facă nimic în zonă și clienții dornici o să se ducă în altă parte ca vă dați seama ca nu poate să aștepte ceva care nu se știe când vine! Am eu 2 ani de când tot întreb la Orange și nimic… sper să facă cineva ceva

La mine la bloc sunt doua scari cu 85 apartamente fiecare (2x85=170 apartamente). Buba e ca la persoane fizice, fibra se termina in prima treime a strazii, eu fiind in a doua treime. Inteleg ca sunt niste costuri care trebuiesc justificate, dar nu cred ca se va deschide ceva pentru 1-2 cati vrem fibra de la ei.

Poate ar fi bine sa cereti toti (cei care vor, evident) si vedeti ce vi se raspunde. Daca infrastructura nu este in zona si sunteti singurii, nu stiu ce sa zic. Depinde cat de departe este fibra si daca sunt justificabile la momentul asta.

Totusi, ce viteza prindeti pe telefoane? As fi curios daca merita prin SIM si satelit.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Faceți o cerere comună, cu mai mulți potențiali clienți ( cât mai mulți) și o depuneți din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Dacă sunteți mai mulți , cresc șansele să vină mai repede ceea ce vă doriți. Altfel, cine știe când se va face!

Baftă!