anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Problema trimitere mesaje text Redmi Note 8 pro

Grasshopper
Junior
De o lunga perioada de timp nu pot trimite mesaje text, nici in rețea, nici in afara ei, desi am resursele necesare conform opțiunii pe care o am activa. Folosesc un telefon Redmi Note 8 pro, dual sim, pe care am doar un slot ocupat de cartela, pe celalalt fiind cardul Sd de memorie. Din cate vad, aplicația preinstalată este in colaborare cu google. Consultanții orange mi-au dat setarile pentru aplicatie dar, fiind o alta aplicație decât cea standard, nu gasesc unde se introduc acestea. A mai avut cineva aceasta problema? Daca da, cum ați rezolvat - o? Mulțumesc anticipat!
1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Aha, deci a mers si de acolo, doar ca ai scris doar "+40744946000"? Cu sau fara ghilimele? Oricum, ma bucur ca ai rezolvat. Felicitari! 🙂
Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Grasshopper
Junior
PVAndrei, in setările aplicației nu am opțiunea de a seta numărul procesatorului de mesaje, deci la versiunea asta de android si miui nu am alta solutie decat codul acela dat de arsradu.

BlackWolf
Senior certificat
Pai nu ai meniul asta în avansate și SMSC în partea de jos?

Grasshopper
Junior
PVAndrei, nu, nu am. Oricum, e bine că s-a rezolvat, mulțumesc pentru ajutor și implicare.

BlackWolf
Senior certificat
Ahh, am înțeles. Credeam ca e aceeași aplicație, standard și același meniu, chiar dacă e instalata pe Miui. Ce aiurea. Bine ca ai rezolvat. Cu placere!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Cred ca depinde de implementare. 🙂 Unele aplicatii nu ofera acces de scriere (sau nici macar de citire) pentru SMSC. Eu de exemplu folosesc Google Messages pe Moto G60 al meu, si, cu toate ca am posibilitatea sa vad numarul centrului de mesaje, nu pot modifica nimic. E greyed out optiunea. Ai un screenshot mai jos. Sunt destul de sigur ca si pe Pixel (cu stock Android) e la fel. Deci, pentru cazul asta, cred ca singura varianta este din meniul INFO. De ce se numeste INFO? Pentru ca acel cod 4636 corespunde literelor I N F O de pe dialpad. 🙂 Pe mine ma ajuta sa-l retin mai usor.
Client Orange

Grasshopper
Junior
@arsradu, bine de stiut, nu aș fi făcut niciodată legătura între cifre și dial pad. De la inceputul erei smartphone, s-a cam uitat vechea metoda de inserare text.

BlackWolf
Senior certificat
Am înțeles, deci depinde de la telefon la telefon, chiar dacă e aceeași aplicație. Nașpa. La mine pe Huawei Mate 20 Pro și pe P Smart Z ma lasă să modific în setari. Și treaba cu info e bine de stiut