anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reîncărcare PrePay din Israel (cetatean strain)

Ilan
Vizitator

Bună ziua, vreau să reîncarc un pre-paid sim care l-am cumpărat în luna May. Sunt în Israel. După ce bag detaliile mele, nume și număr de pașaport nu pot avansa. Mulțumesc 

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Trebuie sa introduci codul numeric personal CNP de pe cartea de identitate.

De asemenea pentru a putea merge mai departe trebuie sa introduci și adreasa de facturare.

17781.jpg

Mulțumesc mult pentru răspuns dar nu sunt cetățean român și nu am număr CNP.Dacă obțin datele unui cetățean român voi putea plăti cu cardul meu ?

Pololică
#StarMember

Salutare/Shalom!

Reincarcarea pe site cere CNP de Romania si card bancar (nu am avut probleme cu reincarcarea de pe un card din afara Romaniei). Poti pune o captura de ecran (cu acoperirea informatiilor personale) cu eroarea primita?

Screenshot 2026-08-20 141344.jpg

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Mulțumesc mult pentru răspuns dar nu sunt cetățean român și nu am număr CNP.Dacă obțin datele unui cetățean român voi putea plăti cu cardul meu ?

MihaiC99
Campion certificat

Daca cardul este acceptat, atunci da.

Mai exista varianta daca stii o persoana cu abonament Orange, poti s-o rogi sa faca reincarcarea de pe abonament (plata poate fi la factura sau imediat cu cardul) si va intelegeti voi cu banii.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.