anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reîncărcare cu opțiunea 3 euro

Jech
Junior entuziast
Bună !! Doresc să fac o reîncărcare la cineva, cu opțiunea 3 euro. La această încărcare o să fie minute nelimitate timp de 30 de zile? Vă mulțumesc !!
1 Soluţie acceptată‚

And04
Senior
Salutare, @Jech Pentru optiunea de 3 euro valabilitatea resurselor este de 15 zile, asa cum se poate vedea si in poza atasata. La optiunea de 4 euro resursele sunt valabile 30 de zile.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

And04
Senior
Salutare, @Jech Pentru optiunea de 3 euro valabilitatea resurselor este de 15 zile, asa cum se poate vedea si in poza atasata. La optiunea de 4 euro resursele sunt valabile 30 de zile.

Jech
Junior entuziast
Mulțumesc frumos!!

adi23ro
Începător
Salut. Dupa ultimele modificari ale optiunilor de acum cateva saptamani, ce valabilitate au optiunile de 3 si 4 euro?

Salut, adi23ro! Optiunea cu 3 euro credit are valabilitate 15 zile, iar optiunea de 4 euro credit are 30 de zile de valabilitate. Daca reincarci din aplicatia My Orange, poti vedea perioada de valabilitate a optiunilor dorite.

adi23ro
Începător
Salut, am intrebat in ideea ca nu pot vedea aceasta informatie in aplicatie. Am atasat o poza cum se vede. Si nu exista nici posibilitatea de scroll in acel patrat al optiunii.

FC2
Începător

Si eu am incercat optiunea de 3 euro si e o teapa totala 

Salutare!

Ce anume promite optiunea si nu se regaseste in resurse?

Nu este vorba de ce promite ci mai degrabă de ce oferă la prețul respectiv.

Și comparăm cu... un abonament de 25E? Fiecare își face calculele în funcție nevoi. Există și alte variante. Depinde de fiecare ce anume vrea. 

Fiecare are dreptul la o părere.

Acum depinde din ce perspectiva privești lucrurile.

In acest caz sunt de acord cu @FC2 

Nu o să zic nimic de zicala nu e p... cel care cere, ci ca e o problema la mansardă dacă plătești un preț pentru niște resurse pe care nu le consumi sau plătești suplimentar pentru nevoile curente. 

Cum fiecare are dreptul la opinie, cel mai bine este atunci când vin și argumentele sau este lămurit modul în care se face afirmația. 

1. Decât să alegi  o opțiune de 3-4 euro prepay mai bine mergi pe varianta yoxo 9-19 ron.

2. Decât să alegi optiunea de 4 euro la prepay mai bine alegi opțiune de 5 euro prepay mult mai avantajoasa.

Prin "țeapă totala" a vrut să spună că oferta nu este avantajoasa.

Ar fi fost bine sa aleaga alte cuvinte daca, intr-adevar, a vrut sa zica ca oferta nu este avantajoasa. Si stiu de Yoxo ca ar putea fi mai bun decat un prepay, dar depinde de fiecare. Intr-o lume in care consumul de date conteaza mai mult decat utilitatea acelui consum, s-ar putea sa fie o oarecare problema in intelegerea unor oferte ("propuneri de optiuni").
PS: strict din punctul meu de vedere, 9 lei si 10GB imi sunt arhisuficienti, dar am o necesitate: accesul la roaming. Nu am o problema sa platesc extra in momentul consumului, dar, daca am nevoie de o singura zi, platesc o extraoptiune de care chiar nu am nevoie si imi este scumpa (cea de 32 de lei si 160GB). Dar... ma gandesc ca sunt cam printre foarte putinii care consuma putin si au nevoie si de altceva. La fel de probabil, Orange stie ca, daca ar da liber la o astfel de utilizare, s-ar putea sa se abuzeze de "consum rezonabil". Si da, am tot auzit in jurul meu expresii de genul "platesc, deci vreau sa consum TOT", fara sa aud de o optimizare a consumului (oare cati inteleg ca un consum agresiv de date mobile ii face si pe restul sa "sufere" la viteze scazute?).

Atât oferta de 3 respectiv 4 euro e o țeapă totala.

Desigur din punct de vedere al beneficiilor.

"Orange e aici"👎