anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

plata prepay din Canada cu card bancar international

daniela121
Vizitator

Cum pot sa reancarc un prepay din Ronania cu cartela internationala si din Canada?

eu fiind in Canada vreau sa platesc telefonul mamei mele prepay care este folosit in Romania .

Este un telefon Orange..

ORANGE nu are obtiunea de card international  

 

18 Răspunsuri 18

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@daniela121: Bun găsit. Poți încărca cel mai ușor din contul MyOrange asociat numărului Orange al mamei (dacă există acel cont). Nu este impus un card anume, atât timp cât acesta acceptă plăți internaționale. Se face o încărcare directă conform îndrumărilor de aici

FLo1_0-1727630630192.png

Uite link-ul din mesajul indicat, pentru a fi mai ușor de ales opțiunea dorită: https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/by-card/steps/1/minutes

Multumesc pentru raspuns  

Am incercat .Nu au obtiunea card international

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Nu există ”card internațional” la o plată cu cardul. Există simplu CARD (VISA sau MASTERCARD)

Alegi la modalitate de plată CARD (vezi foto)

FLo1_0-1727631071507.png

După care poți introduce ca date de facturare datele din România de dominiciliu al mamei, iar la card datele cardului cu care efectuezi plata, ca orice plată online.

ESTE CARD DE BANCA EMIS IN CANADA CU ADRESA IN CANADA,IAR PE ORANGE NU AU OBTIUNEA ASTA

NU AM CARD DE BANCA CU SUCURSALA IN ROMANIA 

PENTRU VERIFICARE TREBUIESC INTRODUSE DATELE CARDULUI EX.ADRESA,MAI PRECIS JUDET,LOCALITATE  NU AM ASA CEVA

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Eu am făcut rezervări similare în străinătate cu card de RO, nu de USA sau altă țară europeană. Nu contează țara. Adresa o completezi pe cea a mamei și oricum nu e ceva foarte riguros, dar este necesar de completat. Adică la stradă că e ”strada Principală” sau ”str. secundară”.... tot aia. 🙂

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@daniela121: Pentru că nu ignor un FAKE, 1. un card nu are adresă, deci mai încearcă; 2.Canada nu e tocmai țara aleasă... înțelept. Poate o țară bananieră era mai credibil pentru scenariu; 3.Am plăti cu card românesc în țări exotice, iar în cazul dumneavoastră un card ”made in Canada” nu poate fi folosit la o plată online?? Big LIE! 4.Mama ta are card, mai ales cu fata în străinătate. Dar scenariul e prea SF. 

SFAT: Un card de la Revolut, Monese, si alți asemenea îți vor asigura plăți oriunde în lume. Dar probabil nu vei avea documente pentru aceste tipuri de card. Deci cu regret, mama ta va trebui să meargă la o partener Orange sau un automat de plăți și va putea încărca prepay-ul care pare la prima experiență :))))

Anca07
#StarMember

Buna @daniela121

Recomandarea mea este sa folosesti un site tert, daca nu reusesti sa platesti altfel.

Seara faina!🌙

DA MULTUMESC DE RASPUNS..

CUNOASTE-TI UN ASTFEL DE SITE,VA ROG?

 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Orice plată necesită CONT creat, iar dumneavoastră doriți să faceți o plată fără a crea cont. Atunci faceți plata pe site-ul Orange și va fi ok. https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/by-card/steps/1/minutes

Altfel consider că nu doriți să faceți reîncărcare menționată. Cum spuneam, adresa de facturare e pentru emiterea facturii, cu siguranță aveți o adresă de domiciliu. Importantă e adresa de email pe care să primiți confirmarea plății / reîncărcării.

NU ESTE ADRESA DE FACTURA CARE SE CERE,SANT INFORMATIILE CARDULUI BANCAR.

AM VORBIT CU CEI DE LA ORANGE SI NU POT UZA CARDUL EMIS IN CANADA.

INTREBAREA MEA ESTE:DACA EXISTA ALTA VARIANTA ,PROBATA DE CINEVA,ADICA UN ALT SITE PE CARE IL POT FOLOSI?

 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Înseamnă că aveți un card de magazin, nu bancar. Un card bancar emis (cu siguranță) pentru plăți internaționale va fi acceptat la plată. Folosiți cardul și reveniți cu un ”screen-shot” al erorii care susțineți că ar apărea ”pentru că nu se poate face plata”. 

FLo1_0-1727632769843.png

DUPA CUM V-AM EXPLICAT NU POT FOLOSI ACEST CARD BANCAR PENTRU CA NU ESTE CU O BANCA SIN ROMANIA.SE CERE LOCALITATEA SI JUDETUL PENTRU AFI VERIFICAT CARDUL .SI NU AM NICI UN CARD IN ROMANIA ,NICI EU SI NICI MAMA.

DUPA CUM A RASPUNS ANCA07 IMI TREBUIE UN TERT SITE CARE ARE OBTIUNEA ,,ALEGE TARA''. INTREBAREA ESTE:STIE CINEVA UN ASTFEL DE SITE PE CARE L-A INCERCAT?

 

Ai mesaj privat de la mine, cu un astfel de site, deoarece nu stiu daca e ok sa il postez aici. Te rog verifica mesajul de la mine (dai click pe profilul tau, si acolo ai mesaje).

multumesc din suflet  am reusit cu situl de la dumneavoastra  ,numai bine va doresc.