anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu merge apel in asteptare

AncaMirela
Junior entuziast

Am incercat toate variantele gasite aici. Imi apar mesajele eroare conexiune sau probleme cartela SIM.  Pentru Samsung s 20Fe. Nu stiu ce as putea sa mai fac. 

22 Răspunsuri 22

Fost Membru
Neaplicabil

Poți încerca și o ștergere a datelor aplicației de apelare phone call.

Dar dacă apelezi *#43#   ce mesaj primești ,(cu doi #)? Acesta e pentru verificarea opțiunii. 

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Fost Membru
Neaplicabil

Încearcă să contactezi Orange pe chat my orange sau la numărul 300 pentru mai multe informații 

https://www.orange.ro/contact/ 

Razvan
#StarMember

Salutare! Pune simul in alt telefon, poate așa îți va funcționa, poate fi un bug al telefonului, eventual dă o resetare la setările din fabrică la telefon. 

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

mihai_13
Maestru

1. selectezi   call settings 

2 selectezi  supplementary services

3.selectezi  call waiting 

si ai rezolvat 😋Screenshot_20240421_090607_Call settings.jpgScreenshot_20240421_090619_Call settings.jpg

DanielaH
Moderator

@AncaMirela, ai reușit să activezi apelul în așteptare?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Nu am reusit. 

Îmi pare rău.

Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta dacă ne trimiți în mesaj privat numărul de telefon.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.