anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Evitarea suspendarii nr de telefon trimitand mai multe sms uri

Georgi_ana
Junior
La ce interval de timp poti da un anumit nr de sms uri (per ex un nr maxim de destinatari este 20. programez un mesaj sa se trimita celor 20 de persoane. mai pot trimite cu aceeasi metoda inca 5 mesaje in decursul zilei, dar la ore diferite?) astfel incat sa nu te trezesti cu numarul de telefon suspendat, asa cum am patit o eu‍♀️
1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Buna, Georgi_ana, Problema e in termenii si conditiile Orange Prepaid: https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/pdf/2021-08/Brosura-TCG-Orange-PrePay-septembrie2021-lowres.pdf (1.7.2 Obligatiile Clientului (6).) Pentru business-uri, si in special pentru trimirea de mesaje SMS in cantitate mare, sau cu frecventa mare, nu se foloseste o cartela prepaid. Si, sunt destul de sigur ca si la abonament te poti trezi cu abonamentul suspendat dupa un anumit nr de mesaje trimise simultan. Iti las atasat un screehsot ca sa vezi punctual care sunt limitarile impuse. Ai limita si la nr total de destinatari/zi, ai limita si la frecventa, si la proportia de mesaje trimise vs primite... Cum poti evita asta? Cel mai simplu cu un abonament dedicat pentru asta. Sau, cum ai facut pana la urma, instiintand Orange Romania de scopul in care se foloseste cartela respectiva. Dar cel mai probabil o sa ai nevoie de un abonament dedicat pentru asta.
Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

delfinas
#StarMember
Mă gândeam că s-ar putea sa fie și o chestiune legată de vechimea cartelei. Fiind prea noua, activitatea intensă pare dubioasă, spam. Sa sperăm că se rezolvă situația!!!

Vio73
#StarMember
Bună @Georgi_ana, Așa cum ți s-a spus deja, cred că trebuie să-ți faci un abonament corporate și rezolvi problema fără bătăi de cap și stress suplimentar. Cu prepay, vei avea destule probleme în momentele în care nici nu te aștepți și nu poți să-ți duci la îndeplinire ceea ce ți-ai propus, pentru că vor fi întreruperi de genul celor povestite aici. Baftă!

Georgi_ana
Junior
Multumesc pentru raspuns!nu am de ce sa mi fac un abonament corporate,este doar o situatie unica,nu voi face asta in fiecare luna,nici macar nu voi apuca sa consum nici minutele,nici sms urile din oferta..

delfinas
#StarMember
Da, nu merita sa faci nici macar un abonament simplu pt nevoile tale. Sa speram ca problema cu sms-urile se va rezolva, acum stii si ce trebuie sa faci ca sa eviti situatia actuala.

Vio73
#StarMember
Atunci da, chiar nu merită. Nu înțeleg nici eu aceste reguli draconice, dar probabil că unii au făcut exces de zel în trecut și de acolo a apărut ideea prin care au fost implementate. Sper să nu mai ai probleme pe viitor!