anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Nu pot incarca urarea video din campania PrePay de Sarbatori

Elena_7
Începător
Nu pot incarca urarea video... Ajutooor!
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Urările video se pot incarca numai dacă respectă niște condiții... MECANISMUL DE DESFĂȘURARE A PROMOȚIEI Orice persoană care îndeplinește condițiile de participare de la secțiunea 4 va primi premiul constând în bonusul de 50 GB valabil 100 de zile, dacă sunt îndeplinite și următoarele condiții, în mod cumulativ: este posesor de cartelă SIM Orange PrePay și deține un număr PrePay activ cu o opțiune de minimum 5 euro credit, activă pe cont la momentul acordării bonusului; are vârsta de cel puțin 18 (optsprezece) ani împliniți la data înregistrării participării la prezenta Campanie; înregistrările video trimise de către Participanți îndeplinesc termenii și condițiile prezentului Regulament; fișierul video trebuie să fie în format .mp4, .mov, .flv, .3gp sau .avi și să nu depășească 150 MB înregistrările video nu conțin elemente care să atragă descalificarea acestora, așa cum sunt acestea specificate în prezentul Regulament la punctul 6.2; prin încărcarea înregistrărilor video, Participanții își dau acordul cu privire la publicarea acestora pe site-ul Campaniei orange.ro/video-urari unde vor putea fi vizionate de catre orice vizitator al site-ului; numerele aparținând abonaților Orange sau utilizatorilor Orange PrePay suspendate sau închise pe motiv de fraudă vor fi descalificate. Atenție la dimensiunea spotului și la formatul fișierului.. Ai aici detalii https://www.orange.ro/video-urari/regulament

Jay
Campion certificat
Dacă este filmată cu telefonul atunci sigur este într-un format acceptat.. Daca are pana-n 8 secunde si pana-n 150 mb, ar trebui sa mearga.. Ce anume iti spune, cand incerci s-o încarci? Iti apare vreun mesaj?

Vio73
#StarMember
Depinde de modul acceptat de încărcare. Ce mesaj de eroare primești?

FaraUnID
Campion certificat
Chiar daca este filmat cu telefonul mobil, daca filmarea este in format Full HD la 60fps sau 4K, cele 8 secunde ocupa mai mult de 150 MB. Repet si eu: Ce mesaj de eroare primesti in momentul in care incerci sa urci acel clip? Ai incercat sa-l urci de pe telefon, de pe PC?

Razvan
#StarMember
Cat timp ai filmat urarea, ca să se încadreze în condițiile de pe site? Ce eroare primești?

Miha_Z
#StarMember
Buna @Elena_7, ai reusit sa incarci urarea? Te-a ajutat vreun raspuns al colegilor din comunitate in rezolvarea problemei aparute?

Vio73
#StarMember
Eu cred că trebuie urmăriți cu atenție toți pașii prevăzuți.

Romeo_
Senior certificat
Nici eu nu am reusit si m-am lasat pagubas.Nu era vb de un mesaj de eroare la mine si pur si simplu se bloca si nu reuseam sa incarc filmarea.

teacher_
#StarMember
@Romeo, ce viteza de net ai? Oare nu din cauza netului, sau a semnalului se blochează?

Vio73
#StarMember
Probabil trebuie alt format al videoclipului. Probabil că este prea mare.

DanielaH
Moderator
@Elena_7, ai reușit să încarci video-ul? Ne dai, te rog, mai multe detalii? Mulțumim!

DanielaH
Moderator
@Elena_7, în situația în care tot nu ai reușit să încarci video-ul, iți recomandăm următoarele: - deconectează-te și reconectează-te în contul online - loghează-te in modul incognito sau cu alt browser Revino, te rog, în Comunitate și spune-ne care este situația. Mulțumim!