anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Puncte Thank You lipsă!!!

L1V1U
Începător
20% din valoarea ultimei facturi achitate în termen în My Orange nu se regăsesc în contul meu sub formă de puncte Thank You. Situație nerezolvată de 2 săptămâni. Nimeni de la Orange nu e în stare să explice situația.
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Îmi pare rău pentru situația extrem de neplăcută prin care treci, dar asta tine tot de ei. Așteaptă răspunsul lor și sper să ți se rezolve problemă, mai ales daca ai respectat cerințele ( ai plătit facturile online, ai încărcat cartele prepay, etc). Noi în Comunitate suntem tot clienți, care putem să te îndrumăm și să ajutăm cu sfaturi, dar nu avem acces la contul personal. Dacă nu se rezolvă, poți depune o sesizare din nou, la serviciul.clienti@orange.ro sau din secțiunea Contact a My Orange. Mai ai un topic recent aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2999102-punctele-thank-you Îți urez succes!

Pololica
Specialist
În iunie am primit alocarea punctelor abia în iulie (mi se emisese deja noua factura și încă nu fuseseră alocate), chiar dacă plătise factura în prima săptămână de la emitere. Poate e la fel și la tine (o întârziere de sistem).

7UP
Explorator
Punctele se aloca luna următoare nu pe luna in curs doar dacă faci plata prin orange Money se aloca după 2-3 zile. Practic ei îți oferă punctele cu o luna in urma

Pololica
Specialist
Factura și alocarea punctelor. Sunt pentru factura curenta.

DanielaH
Moderator
@Liviu C., situația cu alocarea punctelor a fost remediată. Este în regulă și la tine?

L1V1U
Începător
@DanielaH, din păcate încă nu s-a rezolvat pentru mine. Nu am primit nici acum, după 1 lună, punctele.