anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare 224002 — video nu porneste

Razvan
#StarMember
Dețin un telefon Sony și după ce s-a întors din service nu mai pot vizualiza videoclipuri online pe browser Chrome și Edge, whats app și Facebook. Pe digisport măcar mi-a arătat eroarea, habar nu aveam de ce nu merge.
33 Răspunsuri 33

Vio73
#StarMember
Nu știu ce să zic, dar sunt total dezamăgit de Sony. Eu am pățit ceva asemănător cu Samsung în trecut și m-am lecuit.

mihai_13
Maestru
- mersi Jay -am citit acum - Radu - asa este in privinta Z3 si Z5 compact (pe care le-am folosit) se dezlipeau ori ecranele ori capacul spate si problema era de la procesoarele qualcomm care generatie de atunci se supra-incalzeau ( si acum este fierbinte in convorbiri sau aplicatii) - l-am trimis de 2 ori in service sa-i lipeasca ecranul la loc si tot s-a dezlipit si atunci la nervi l-am lipit cu "picatura" ;)))) si nu s-a mai dezlipit nici pana acum ,,,

Razvan
#StarMember
Pe lângă placa de bază, eu mai suspectez și bateria/procesor nu știu, poate vreun contact imperfect a bușit ceva pe acolo. Am fost la Orange, am dus telefonul. Fiți atenți când semnați fișa să nu vă treacă angajatul că telefonul este zgâriat. Am avut o discuție, nu prea amicală, după care respectivul angajat a plecat și telefonul a fost pasat colegului, care l-a preluat și data trecută. Om cumsecade, profesionist, căruia ii mulțumesc public d-lui Vlad de la Orange Victoriei. Ii mulțumesc și colegului că nu a mai continuat și m-a pasat la colegul lui. Aveți grija ce semnat cand le duceți în service, odată predat și semnat cu zgârieturi orice reclamație ulterioară este tardivă.

mihai_13
Maestru
Razvan - sa nu renunti pana nu este totul in regula cu telefonul tau (de fapt ai intrat in hora deja:) )(il trimiti din nou daca apar probleme)

arsradu
#StarMember
Da, dar vezi tu? Asa ajungi sa petreci mai mult timp cu telefonul pe drumuri, decat bucurandu-te de el. Si e pacat. Pentru ca, la capitolul dotari, e un telefon excelent.
Client Orange

Razvan
#StarMember
Sa vedem ce rezoluție dau.

Vio73
#StarMember
Și eu sunt curios!

Razvan
#StarMember
Ieri am ridicat telefonul de la Orange, cu o serie de teste de la Regenersys, după ce luni dimineața mi-au trimis sms că au anulat garanția. Apoi am sunat la ei și am cerut explicații și s-au scuzat că au trimis aiurea sms-ul. Ei au dat ca și rezoluție defect nemanifestat, acu este posibil să fi reparat ceva la el, timpul ne va spune, deocamdată se mișcă bine, este fluid, am păstrat doar numerele de telefon și am instalat toate aplicațiile de la zero. De data aceasta, vad că merge inclusiv My Account telekom.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Sa speram că te vei bucura de el mai mult și să nu mai fie nevoie sa fie dus în service!!!

Vio73
#StarMember
Sper că de data asta să fie cu noroc!

arsradu
#StarMember
Nu au mai schimbat placa de baza de data asta? Acel "defect nemanifestat" nu prea ma incanta. Pentru ca inseamna ca n-au putut sa reproduca problema. Acuma, nu stiu exact in ce conditii se reproduce, dar banuiesc ca in momentul in care l-ai trimis in service, le-ai spus si care e problema, si cand se reproduce. Ma rog... Daca zici ca nu se mai reproduce dupa un restore partial (doar contactele), si mai ales daca acum aplicatia My Account Telekom merge (se poate si sa se fi facut un update intre timp...), atunci singura mea concluzie e ca problema e/a fost de soft...si posibil sa se intample din cauza unor date/setari mai vechi din telefon. Sunt curios daca se mai intampla pe viitor (sper sa nu). :)) Dar daca poti, incearca sa fii atent daca se intampla cand folosesti vreo aplicatie anume, poate e un bug in aplicatia respectiva, care cauzeaza toate problemele astea... Ceea ce e bine, pentru ca un bug de soft il mai rezolvi (in cel mai rau caz, dezinstalezi aplicatia). Dar daca problema e de hardware...mai greu.
Client Orange

Razvan
#StarMember
Da, îl țin sub observație, sa vedem. Aștept, momentan se mișcă fluent, la fel ca și când l-am cumpărat.

Razvan
#StarMember
Câteva poze cu marea de astăzi.

Razvan
#StarMember
Telefonul merge foarte bine, după 14 zile. Am mai primit și un update între timp. Se pare ca și bateria ține la fel ca la început, nu se mai descarcă repede. Noaptea consumă 2-3% față de 5% înainte.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Așa da!!! Sa fie cuminte și de acum înainte!!!