anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Decodare iPhone Xs

Andreizh
Începător
Salut guys. Am un iPhone Xs cumpărat de pe flip in decembrie, blocat in Orange. Daca introduc IMEI ul pe site îmi zice sa vizitez un magazin Orange pentru decodare. Am Orange yoxo cu eSim și citisem pe comunitate că dacă ai instalat un profil eSim îți este deblocat automat dar nu, nimic. In momentul de față sunt in Italia deci n-am niciun magazin aici.
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Îmi pare rău, dar din păcate, alte soluții nu prea sunt. Adică aveai varianta cea mai bună în Orange Shop.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Poate trebuie un profil de eSIM pentru Orange, nu pentru Yoxo...? Nu stiu, nu am incercat. Nu am avut telefoane codate. Vezi daca te ajuta vreo informatie de aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2482674-decodare-introducere-esim-iphone Mi-a atras atentia in special partea asta: "daca ai instalat un profil de eSIM inainte de 21 februarie 2020, poti merge in orice Orange Shop sau Care Center de unde poti solicita decodarea; daca ai instalat primul profil de eSIM pe telefon dupa data de 21 februarie 2020, procesul de decodare s-a declansat automat la activare eSIM si esti informat prin SMS." Deci, posibil ca telefonul sa fi avut un profil de eSIM inainte de 21 februarie 2020...caz in care decodarea se poate face doar intr-un Orange Shop sau Care Center. In principiu, ar trebui sa se poata face si telefonic, sau remote cumva, dar...trebuie sa gasesti pe cineva care sa te ajute.
Client Orange

7UP
Explorator
YOXO nu este considerat abonament acea decodare care este gratuită este dacă ai abonament pe persona fizica nu YOXO iar ulterior se decorează dacă in continuare ai aceeași eroare e posibil ca telefonul sa fie primit prin garanția Apple de 12 luni și sa nu apăra ca și cumpărat doar înlocuit. Dacă telefonul este încă in perioada contractuala ceea ce e greu de crezut eate 420 lei estimativ dacă nu eate 50 lei

DanielaH
Moderator
@Andreizh, care mai este situația? Ai reușit să decodezi telefonul?