anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat costa inlocuirea unui display pentru huawei nova 5 T?

Teo_8
Junior
Salutare! Telefonul inca este in garanție. Mulțumesc
5 Răspunsuri 5

Costy18cya
Junior
Vreo 300 - 350 lei cu manopera

Jay
Campion certificat
Buna! Presupun ca display-ul trebuie schimbat pentru ca a pățit ceva telefonul, nu este un defect de fabricație.. si-atunci nu face obiectul garanției.. insa, pentru a nu pierde garanția telefonului, reparațiile se fac în service-urile autorizate.. Pentru a afla un cost orientativ poti da o căutare pe google inclusiv cu localitatea de unde esti.. eu am găsit ca este in jur de 300.. Poti afla de la magazinul de unde ai făcut achizitia care este recomandarea de service din partea lor.. Eu am avut telefonul in service, dar, a fost achiziționat de la Orange si-atunci m-am dus la Orange si ei l-au trimis in service.. Ar fi bine daca l-ai putea duce tu în service și sa fie gata pe loc, sa scurtezi timpul, dar și pentru a nu fi nevoita sa salvezi datele din el, sa-l duci gol.. in general asa e bine sa duci un telefon in service..

Teo_8
Junior
Mulțumesc frumos!

Razvan
#StarMember
La service ESD, autorizat Huawei și nu pierzi nici garanția, costul final este de 583 lei. https://www.esdservice.ro/estimare-cost.php

RafaHelper
#StarMember
Salut @Teo_8, ‏‏‎ ‎ Pentru acest model schimbarea de display are un cost de 523 lei conform site-ului Huawei Romania. Pretul este estimativ si valabil pentru locatia Service Huawei din București. Prețul final din Service-ul Autorizat poate varia, manopera și TVA-ul fiind incluse. ‏‏‎ ‎ Daca mergi personal la Service-ul Huawei din Bucuresti, Bulevardul Nicolae Bălcescu 23A, in zilele de 27, 28 sau 29 ianuarie 2021 si iti vei repara telefonul nu vei mai plati manopera(aproximativ 100 lei) si ti se va aplica gratuit folie de protectie pe ecran. #serviceday ‏‏‎ ‎ Daca te-a ajutat acest raspuns nu uita sa apesi ❤ sau sa il marchezi ca solutie.