la 11-09-2025 05:59 AM
Începând cu data de 10.10.2025, planurile tarifare YOXO activate până în octombrie 2021 vor fi eliminate și vor fi înlocuite cu cele din oferta comercială curentă. Beneficiul de bani înapoi pentru netul neconsumat va fi, de asemenea, scos din ofertă.
Modificarea abonamentelor vechi:
Discount pentru tranziție: Utilizatorii care dețin aceste abonamente vor avea, în primele trei luni de la modificare, un discount de 50% aplicat automat pe următoarele facturi emise.
la 11-09-2025 06:21 AM
Mi se pare foarte ok oferta. Singurul impediment ar fi lipsa accesului la tehnologia 5g la abonamentele mici, dar cel de 19 lei este excelent în raportul calitate-preț. Dacă vor da și acces la 5g, este fără rival în piață!
11-09-2025 06:23 AM - editat 11-09-2025 06:25 AM
Cred că în viitorul apropiat vor face și acest lucru. Diferența de preț între abonamentul 4G și 5G nu se justifică.
Ar trebui sa vina și cu oferte promoționale că în trecut. Acces gratuit 5G in anumite perioade (exemplu pe timpul verii etc)
la 11-09-2025 09:59 AM
Interesant. Am doua curiozitati:
la 11-09-2025 10:14 AM
Eu cred că era avantajos pentru cei care primeau banii înapoi pentru netul neconsumat. De asemenea cred că cei cu 39 Ron aveau acces la 5G.
la 11-09-2025 10:38 AM
Teoretic da, practic... nu stiu. As merge pe urmatorul calcul raportat la abonamentul de 39 lei (cu acces la roaming SEE si 100GB):
Daca nu ai nevoie de roaming si nu consumi net, abonamentul de 9 lei parca e mai bun (chiar si in forma actuala, cu 1GB, nu mai spun de cel anterior de 10GB). Activarea roamingului se poate face prin simpla activare a unei optiuni de net cu roaming fara a modifica abonamentul (asta ca tot vorbeam pe alt topic legat de abonament cu optiune inclusa si abonament cu extraoptiune platita la nevoie).
Nu am dat importanta la 5G, dar nu cred ca a fost in portofoliul Yoxo la momentul lansarii (lansarea Yoxo, nu lansarea 5G).
Pana sa apara noile abonamente (9/19/49), cred ca erau ok. Dar dupa lansarea ofertelor curente... nu vad motivatia. Adica, la 20GB consumati (din 100) platesc aceeasi bani (19 lei) cat ar fi oferta curenta nelimitatul. Totusi, nu cred ca ar fi ajuns cineva la consum 0 sa plateasca 14 lei, deci automat pretul s-ar fi ridicat la 15-16 lei, deci, din nou, diferenta ar fi scazut intre consum si nelimitat.
Inteleg daca abonamentul ar fi fost folosit doar pentru convorbiri, dar, din nou, de ce as plati 14 lei cand as putea plati doar 9...
Eu vad urmatoarea "dilema": avem punctul de plecare 19 lei (abonamentul curent cu nelimitat tot si roaming SEE). De ce as plati 14 lei (39 lei - 25 lei internet neconsumat TOTAL) cand pot plati mai putin cu 5 lei pentru acelasi lucru sau as putea plati 5 lei mai mult si nu mi-as face griji ca pierd din GB-ii de reducere luna urmatoare.
la 18-09-2025 10:59 AM
Eu foloseam, pentru numarul tatalui meu. El nu consuma Internet, are un Nokia 150. Nu vorbeste asa mult la telefon, pentru el tineam optiunea cu 19 lei.
la 12-09-2025 01:00 PM
YOXO a moștenit fără sa vrea o problema de la Orange, si anume multitudinea ofertelor si tarifelor.
Dea lungul anilor au existat mai multe oferte si tarife pentru acestea.
Din punctul meu de vedere trebuia sa existe 3-4 planuri, un fel de start, plus si extra cu tarife statice unde sa fie schimbate doar beneficiile.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor