anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer Orange Money catre noua identitate

robert9702
Junior

Salutare, astazi trebuia sa se intample marea schimbare, dar ce sa vezi, a disparut bannerul "10 iulie 2024" si a devenit doar "iulie 2024", aveti ceva informatii cu privire la acest transfer? E asa liniste peste tot, nu vad nici o aplicatie nou dezvoltata de Alpha Bank, nu vad nici o stire, nici un anunt concret. Sunt client deja de peste 2 ani si as vrea sa fiu mai bine tinut la zi cu informatiile, cel putin sa stiu ca macar partea de rate fara dobanda va ramane la fel, chiar daca punctele au disparut de azi s.a.m.d. Mersi!

1 Soluţie acceptată‚

robert9702
Junior

 Hopa, avem noutati!!! Dar din pacate doar cu banner :)) ca altceva nu merge, nu-i gasesc pe nici o retea de socializare, site-ul nu exista, aplicatia nu a suferit nici o modificare momentan si nu exista nici o alta aplicatie Evrixa!

LE: Si a venit și aplicația !!

IMG_7501.png

robert9702_0-1720681477653.png

 

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Poate nu vor arăta așa si cardurile fizice…sau cine știe, acum ca mi-ai zis m-am uitat si la cel de credit, da, e amuzant ca e roz :)) negru si portocaliu pare ca erau mai elegante, acum zici ca e ceva aplicație no name intrata pe piața , noroc cu orange care i-a lansat clienti, acum sa recomand la cineva evrixa o sa se uite la mine ca la străini:))

Cred ca vor arata FIX asa. 

Stii ce mi se pare ciudat? Ca cei de la Alpha Bank au niste carduri destul de reusite.

Uite aici un exemplu: https://www.alphabank.ro/persoane-fizice/carduri/carduri-de-cumparaturi/alphacard-visa-credit

Nu e rau deloc. In continuare imi place mai mult cel de debit de la Orange Money, dar nu e rau. Ce e cu design-ul asta "flower power" de la "Evrixa" nu stiu. Dar mi se pare cel putin la fel de neinspirat ca si numele.

Client Orange

Am vazut, chiar la asta speram sa devina parte integranta Alpha Bank cu aceleasi beneficii dar sa fie banca digitala fara mers la sedii. Sperăm la Alpha Points, aceleași 12 rate oriunde fără dobândă , carduri premium etc…cand colo, au dat cu ea de gard de zici ca vor sa o pună pe butuci. Dar sincer sa nu ne pripim prea mult, ca oricum vine UniCredit din spate și ii cumpara ei si tot ajunge undeva :))

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

E în loc de urarea ”Welcome in the Barbie World”. Can be Ken? 🤣🤣