anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Puteti testa 5G+ de la Orange gratuit, 15 zile, fara obligatii!

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Vești bune! Începând cu 11 iunie lansăm o ofertă prin care oricine poate încerca gratuit Internetul de la Orange pentru 15 zile, fără contracte și fără obligații.

De ce aveți nevoie? Doar de:

• un număr de telefon și
  • o adresa de e-mail validă

De restul ne ocupăm noi. Veți primi un SIM de test cu 100 GB de Internet la viteză 5G+ (valabili 15 zile) și toți pașii necesari pentru activare.

SIM-ul de test poate avea două forme:

• SIM electronic (eSIM) – Testerii vor accesa oferta prin intermediul unui landing-page unde se vor înregistra doar cu numărul de telefon și adresa de mail, fără buletin sau card de plată. După înregistrare vor primi pe e-mail toate informațiile, astfel încât să poată activa pe telefon noul eSIM care îi va oferi acces la cei 100 de GB de Internet la viteza 5G+, valabili pentru 15 zile.

https://www.orange.ro/testeaza-5g-plus/

• SIM fizic – Vara aceasta Orange va fi prezent la diferite eveniemente și în zone cu trafic din București; aici veți putea primi SIM-uri fizice care vă vor da acces la aceiași ofertă descrisă mai sus; campania va începe pe 29 iunie

DanielaH_0-1781164733334.png

Gata de testare? Dacă v-ați încumentat să răspundeți cu "DA" provocării, spuneți-ne cum s-a simțit 5G+ la voi, cât de stabil a fost, la ce l-ați testat cel mai mult (download, video etc.).

Abia așteptăm impresiile voastre.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).
18 Răspunsuri 18

MosGerila
Junior entuziast

De unde stim unde este viteza 5G+ si unde este 5G? Pe harta, in unele zone, este trecut 5G+ si tehnicul spune ca e doar 5G cu acoperire partiala

Salutare!

Harta Orange corespunde în mare parte tehnologiilor afișate, însă pentru a verifica exact ce oferă site-ul la care ești conectat poți folosi aplicații precum CellMapper sau NetMonster/NetMonitor. Cu acestea poți vedea dacă este activă banda 5G n78 (folosită de regulă pentru 5G+) sau doar n1 (5G). Astfel poți confirma mai precis ce tip de acoperire și ce tehnologie ai în zona respectivă.

Behind every connection, light moves in silence.

Știam asta. Era o minge "la fileu" pentru moderator. Pentru că în mare parte vitezele nu corespund. Viața bate filmul aproape la orice ora. Și până la urmă de ce sa folosesc n'spe aplicații când harta operatorului ar trebui sa fie destul de precisă. Cu alte cuvinte servicii incomplete...

Ca să răspund provocării de "la fileu" 🎾hărțile de acoperire se bazează pe simulare computerizată și reprezentare la scară. Deși colegii noștri fac tot posibilul ca hărțile să fie cât mai precise, acestea nu reprezintă o garanție a disponibilității serviciilor. Vitezele afișate în harta de acoperire reprezintă viteze maxime estimate - rate de transmitere a datelor pe care clienții le pot experimenta în condiții reale. Acest lucru este menționat și în pagina hărtii de acoperire.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Dă-mi voie sa fiu acid. Integrarea părerilor clienților este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Un client nemulțumit devine promotor al brandului  iar feedback-ul o busola directa pentru îmbunătățirea serviciilor. Deci, avem nevoie de analiza datelor, un răspuns, o actiune și nu în ultimul rând de comunicare. Cu alte cuvinte, sunt pline forumurile de plângere "lipsa semnal" și "congestie". Fără vreo acțiune din partea Orange. Va bazați pe simulare computerizata și cam atât. Îmi pare rau dar nu de asta avem nevoie. Pur și simplu daca alegem Orange, chiar daca e mai scump că la ceilalți, vrem un Orange de încredere. Știu că e greu dar mai știu că puteți. Apoi putem vorbi și despre portari și alte concursuri. Mult succes!

MihaiC99
Campion certificat

In mod normal poti vedea pe harta zonele in care exista 5G+ ( sunt viteze trecute acolo de pana la 1500 Mbps N78)

Sunt trecute dar nu corespund vitezele, la nicio ora. Și ce de la tehnic spun că nu este acoperire 5G+

MihaiC99
Campion certificat

Posibil, eu pot confirma doar in zona mea. Poti face sesizarea pentru actualizarea hartii

MihaiC99
Campion certificat

Multumim pentru informatii! O initiativa binevenita.

Personal, il "testez" de aproape 3 ani.

Exterior

15873.jpg

Interior

15867.jpg

Disponibilitatea retelei 5G+ plus este principalul motiv pentru care am trecut la Orange.

Vio73
#StarMember

Eu zic și cred că este interesantă oferta pentru doritori, mai ales pentru cei care nu au avut această posibilitate.

Mulțumim!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MosGerila
Junior entuziast

Va las pe voi sa comentati

MihaiC99
Campion certificat

Nici Digi nu excelează la vitezele 5G din ce vad la tine. Înainte să mă portez la Orange, vitezele pe 4G erau similare atât la Digi, cât și la Orange, în jur de 100 Mbps. Totuși, Digi nu avea 5G disponibil în zona mea, deși pe harta lor de acoperire apărea că  ar trebui să fie disponibil.

Îmi amintesc că am sunat la Digi, crezând că trebuie să activeze ei ceva pentru a avea acces la rețeaua 5G sau că telefonul meu era incompatibil. Totuși, mi-au confirmat că informația de pe harta de acoperire era afișată eronat și că, în realitate, 5G-ul nu era disponibil în zona mea.

Ma asteptam la viteze 4G mai bune la exterior

Așa este dar stau și mă întreb. Merita diferență de preț? **beep** atâta publicitate, 5G+...😂

MihaiC99
Campion certificat

Din păcate, în cazul tău nu se merită. Însă pentru mine da. Să am viteze de peste 1 Gbps la locația mea este un lucru extraordinar și reprezintă o soluție excelentă de backup. In deplasare ma mulțumesc si cu viteze mai modeste.

Sper ca Orange sa investeasca in continuare pentru extinderea rețelei 5G. Momentan Constanta nu are acoperire 100% 5G si este un lucru regretabil din punctul meu de vedere.