anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money a devenit Evrixa

Ștefanqqqq3
Junior entuziast

Orange Money a devenit Evrixa si poate fii apela la *2024 .

În curând se va actualiza și aplicația!

Ce detalii ați mai aflat?

145 Răspunsuri 145

arsradu
#StarMember

Ah, si mai e o chestie. Aplicatia asta a fost lansata ca update. Si nu e deloc ok. Pentru ca, cu toate ca nu mai e Orange Money, acum mosteneste rating-ul (cu bune si cu rele) de la Orange Money. Ceea ce nu mi se pare corect deloc. Ar fi trebuit sa fie lansata ca aplicatie separata. Fresh slate. New beginning. Pentru ca aplicatia asta nu mai are mare lucru in comun cu Orange Money. Meniurile sunt similare, dar design-ul e cu totul altul (si nu mi se pare deloc placut), si numele...nici nu mai deschid discutia referitoare la nume. Ideea e, aplicatia asta nu are legatura cu Orange Money. Si inteleg ca probabil nici nu s-a vrut lucrul asta. Dar atunci nu mi se pare ok sa preiei tot rating-ul si toata vechimea de la Orange Money, si sa le atasezi la o chestie care nu mai are nimic in comun.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Sa plătit inclusiv pentru aplicație.🙂

O schimbare majora ar fi "agitat apele".

 

Nu nu, afirmatia corecta e "Oameni nu au platit deloc pe cineva pentru aplicatie." Daca plateau, aveam o alta aplicatie acum. Asa cum am spus "Atat s-a putut!".

Anonim
Neaplicabil

Aplicația era deja făcută de ce sa creezi un disconfort pentru clienți.

Un update este ieftin și bun.

Win-Win 🙂

Sunt "Gica Contra": cand PPC a cumparat Enel, aplicatia Enel a fost trasa pe dreapta (s-a facut un update si am primit mesaj sa instalez PPC). Adica eu, clientul, a trebuit sa fac 3 pasi:

  1. dezinstalare MyEnel
  2. instalare PPC
  3. reintroducerea datelor de logare

Asta deranjeaza, desi nu la modul fundamental, dar din moment ce interfata este, practic, identica, m-a deranjat ca a trebuit sa fac niste pasi in plus la o aplicatie pe care o aveam deja. Mi s-a parut ca trecerea Orange Money->Alpha este mai aproape de client (doar o actualizare a aplicatiei deja existente).

Si cand se achizitioneaza firmele, in prima faza se lucreaza pe sistemul informatic existent cu o trecere cat mai simpla pentru clienti. Daca se face ceva brusc, s-ar putea ca "ratingul de tara" sa scada.

Andrei84
Junior

Fără supărare dar atât numele cât și culoriile aplicației nu îmi plac . Parca e o aplicație pentru ****beep*** sau ****beep***. Tot acest update nu este decât enervant puteau sa îl rebranding gen Alpha Money cu antetul Alpha. Radem sau mai glumim dar cred ca aceasta aplicație actuala nu are viitor.

Anonim
Neaplicabil

Eu credeam că beneficiile contează.🙂

Pare mai mult ca părerile vin pe fond emoțional.

arsradu
#StarMember

Extrasele de cont sunt inca cu antetul si cu logo-ul Orange Money. Banuiesc ca de luna viitoare (probabil) vor aparea si cele cu logo-ul Evrika.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Evrixa!🤣

Yeah, I can't say that.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

But you can write it !🙂

Pana la sfarsit de luna cred ca o sa vedem Evrika. :))

DîM
Junior entuziast

De fapt cei care nu pleacă acum se vor obișnui cu noul nume, 

Iar Alpha-UniCredit vor promova aplicația și vor corecta percepția numelui acesteia.

Am fi fost nemulțumiți oricum, indiferent de numele ales.

 

 

 

 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Da @arsradu, pentru că situațiile sunt aferente unei perioade când OM era la Orange. Similar a fost și cu Enel până să apară factura cu PPC.... ca să dau un exemplu. Și vor mai trece vreo 2-3 luni până toate urmele să fie șterse.

BTW: Nici cardurile vechi nu vor exista până la expirare. Va exista un moment de "new start" (reset) prin care clienții vor fi informați și solicitați să ridice / accepte noul card cu noile condiții aferente agreementului și pachetului stabilit ca "default". Dacă se dorește ceva "premium", aceasta fiecare știe. 

Ce e simplu de rezolvat este faptul că acest card (OM) nu este purtător de bonificații astfel încât să fie necesară o decontare Evrixa vs Orange, întrucât punctele rămân pe contul clientului Orange. Doar soldul conturilor se "decontează" între cele două entități. 

Și încă ceva: pe lângă o multitudine de carduri de credit, când ai Revolut, Salt, Monese,etc.... Evria e ceva de care mai bine să te lipsești. 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Și ca să mă aflu în treabă, preocupat mai mult de astfel de alternative exclusiv pentru avantajele de curs valutar, iată doar un exemplu de .... marketing. Deci ăștia de la Alpha sunt varză. De ce? Păi ce comisioane pot să fie dacă la acel curs afișat, pe nici 6€de transferat trebuie să plătești peste 230lei???? 🥵🥵🥵 Deja mă trec apele.....

Screenshot_20240711-201916_Google Play Store.jpg