anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eveniment Apple "It's Glowtime" - 9 Septembrie 2024

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut!

Vă invităm să urmărim împreună evenimentul Apple din această seară. Haideți să vedem noutățile prezentate și să împărtășim opinii în comentarii.

📆 Data: Astăzi

🕗 Ora: 20:00 (ora României)

22 Răspunsuri 22

BogdanFF
Junior entuziast

Salutare tuturor! Oare când se dă drumul precomenzilor? Pe 13.09 la 15:00?

Vineri 13.09, ora 05.00 PDT.

Si pentru ora la care scriu:

Pololic_0-1725969981287.png

Mersi! Dar și la orange la fel? Sau numai pe site-ul oficial? 

Cred ca o sa vedem ceva mai in apropiere sau chiar vineri. Daca ai vazut youtuberii care fac prezentari (review) de telefoane, specifica uneori faptul ca exista un "embargou" pana la data lansarii oficiale si s-ar putea sa fie similar si la operatori: sa nu aiba drept de afisare a precomenzilor inainte de lansarea oficiala a producatorului. Eu ma astept ca zilele viitoare (sper ca Romania sa ramana in prima saptamana de lansare) sa vedem anunturile/reclamele de precomanda.

https://www.orange.ro/apple 

Ce era de așteptat. 

Eu iti recomand sa ai in vedere si alternativele.  E posibil (si istoria confirma lucrul asta) ca precomenzile sa dureze extrem de mult. As vrea sa gresesc si sa-l primesti tu primul. Dar sansele sunt micronice. 
Deci, daca nu cumva diferenta de pret este atat de mare cat sa justifice asteptarea cateva luni sau poate chiar mai mult pentru precomanda, eu zic doar sa ai in vedere si eventuala achizitie din alte surse, de la alti retaileri, eventual cu un card de credit. 
Eu unul n-as avea rabdare sa astept atat. Si in ultimii ani cam asta a fost situatia cu precomenzile. 
Dar binenteles, tu stii cel mai bine daca merita sau nu si cat de mult esti dispus sa astepti. De asemenea, poate era bine, ca sa nu amestecam topicurile, sa fi deschis unul dedicat pentru asta. Doar o parere, binenteles. 

Client Orange

Pare sa fie oficial. Vineri, 13, ora 15:00. 

IMG_2322.png

Client Orange

arsradu
#StarMember

Apropos de lansarea asta, dupa lupte seculare, au pus si ei un speaker pe carcasa AirPods 4 (non Pro). Dar in specificul stil Apple, doar pe varianta lor mai scumpa (cea cu ANC). Ce sa zic…mersi Apple ca asculti si feedback-ul clientilor. Dar daca o faceau default pentru toate versiunile oare cat ar fi costat in plus? Cat de scump e speakerul ala de adaugat? Dar hei, aparent o sa mai fie cateva generatii care o sa-si piarda castile cu tot cu cutie pentru ca Find My este absolut degeaba in cazul asta. 

Client Orange