anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Chatul Djingo disponibil acum și prin WhatsApp

MihaiC99
Campion certificat

Accesare chatului Djingo devine mult mai ușoară pentru cei ce nu au acces la aplicația my Orange.

Tot ce trebuie făcut pentru a accesa Djingo din Whatsapp este sa salvam numărul 0744 444 300 in contacte și putem începe conversatia.

16874.jpg

Poți accesa Djingo pe WhatsApp:

• Din secțiunea "Contact" de pe site-ul Orange
  • prin cod QR
  • Prin accesare link-ului către WhatsApp Web/App
  • La numărul 0744 444 300, pe care îl poți salva în telefon pentru a începe conversația.

Sursa informatiilor aici.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Noile servicii de suport și asistență sunt din nou disponibile.

Canalul principal de comunicare, chatbot-ul din My Orange, vă stă la dispoziție și vă răspunde rapid și eficient la întrebări, direct din aplicație.

Weekend frumos tuturor!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

vivisectie
Junior

Salut, 

Am trimis și nu se întâmplă nimic. 

Screenshot_20260721_113443_com.whatsapp.jpg

Nu este live, o sa vina răspunsul mai târziu puțin  

Signature

OK, îți mulțumesc și vă țin la curent. Oricum de când nu mai merge aplicatia, apar aceleași situații lună de lună. 

Am testat acum, încă funcționează. 

28898.jpg

Signature

MihaiC99
Campion certificat

In mod normal, nu așa funcționează chatul prin Whatsapp. Reacționează în 5 minute din momentul trimiterii mesajului. Sunt ceva probleme tehnice 

MihaiC99
Campion certificat

Probabil au din nou probleme tehnice. Ultima oara au sunat ei pentru a comunica acest lucru.

Vad că sunt probleme și cu accesarea contului my Orange prin browser.

MihaiC99
Campion certificat

Acum functioneaza și în cazul meu. Mai întâi cere transferul catre un operator uman și odată transferat descrii problema.

MihaiC99
Campion certificat

Da, acum funcționează corect atât accesarea contului My Orange, cât și chatul prin WhatsApp. Au avut unele probleme tehnice și mi-au comunicat că o parte dintre mesaje nu au putut fi vizualizate.