anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy A55 5G este disponibil și la Orange

And04
Senior

Salutare, tuturor

Știu ca unii sunt fani ai generației de telefoane A de la Samsung(inclusiv eu, am avut A51, A52, A53..) ...așa că am zis să dau de veste.

Samsung Galaxy A55 este disponibil în oferta Orange. Las un link către unul din telefoane.

https://www.orange.ro/magazin-online/samsung-galaxy-a55-5g-dual-sim-256gb-awesome-lilac-pd-63373

 

 
 

 

 

15 Răspunsuri 15

Pololică
#StarMember

Ce ma deranjeaza la noile aparatii (cel putin in ultimii 2 ani) este faptul ca nu mai sunt diferente evidente intre modelul anterior si "noul" model (si nu ma refer doar la Samsung).

GreenArrow
Explorator

Neinteresant pt mine, am renunțat la Samsung din cauza că au mizeria aia de procesor exynos. Acuma folosesc un Motorola edge 40 neo și sunt super incantat de el, și în jocuri funcționează mult mai bine decât a54. Daca va renunța vreodată Samsung la exynos atunci voi reveni la ei 🙂

La procesor într-adevăr, "ar fi mers" un Snapdragon în loc de Exynos dar personal nu pot să mă plâng atât de tare după aproape un an și jumătate de când utilizez un A53...

In principiu, diferenta intre Snapdragon si Exynos nu este mare, dar procesorul de casa al Samsung nu egaleaza performantele "concurentului".

Pentru utilizare nu prea intensa, un utilizator care nu este foarte tehnic, nu ar trebui sa vada diferente de performante intre cele doua modele.

Cred ca renunta Samsung la Exynos cand va renunta Huawei la Kirin.

Vio73
#StarMember

Salutare!

E foarte bine că doritorii au de unde alege o diversitate de modele! Nici eu nu mai aleg demult Samsung, dar este un brand de telefoane care oferă utilizatorului un oarecare grad de satisfacție, fapt care îl face să fie ales de mulți utilizatori. Din păcate, nu mai este ceea ce a fost odinioară!

Mulțumim!

mihai_13
Maestru

ultimile procesoare de la exynos sunt foarte bune fata de ce era inainte  - oricum sunt peste mediatek 😋

iar A55 bate la tot ce este un moto edge40neo de exemplu (nu si la pret 😋 )

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12467&idPhone2=12824    

in antutu A55 scoate 713.393  pentru un telefon de "mijloc" este foarte bine 

https://www.youtube.com/watch?v=hKJzm0o4pkg

 

Nu contesta nimeni ca nu sunt ceva mai bune decat generatia anterioara, dar sunt tot sub SD echivalent puse pe celelalte modele. De aici "dintele impotriva" lor.

nici o problema - cumparati samsung cu qualcomm 😋

ps.nu poate "scrie" cineva ceva despre Samsung  ca imediat apar hateri (nu este cazul tau man)

S-ar putea sa razi, dar ma "simt" 😁, dar nu fac diferente.

Ca sa echilibrez balanta, am cate un dinte impotriva si pentru:

  • Huawei (la care sunt utilizator de Nova 8i) pentru modul in care fac actualizarile de EMUI (momentant EMUI 14 pentru restul lumii, respectiv HarmonyOs 4 pentru China). Desi EMUI 13 inca nu a ajuns la telefoanele capabile (desi, daca A13 suporta 1-2 upgrade-uri de Android, la Huawei uneori se mai sare (tin minte ca la Nova 5T a sarit de la EMUI 10 la 12, Nova 8i are EMUI 11, teoretic compatibil cu 12, dar... ma indoiesc sa se mai intample ceva)
  • Apple: se misca greu cu implementarile existente la Android (pana la IOs 15 [am avut SE 2016] nu puteam descarca harti offline la aplicatia implicita de navigatie. Abia acum, la 17, se pot descarca. Stiu, exista alternative, dar le prefer pe cele de "casa".

La restul (Motorola, Sony, Xiaomi si care mai sunt) ori nu am avut deloc, ori nu am intrat in posesia unui model smart (de la Motorola W230 n-am mai avut nimic de la ei, deci ma indoiesc sa pot avea o parere corecta). De auzit am mai auzit (cu bine si rele, dar parca o parere directa ar fi mai indicata).

PS: am avut un Samsung J3 (2017), dar, comparat cu doua Huawei din aceeasi gama (si an de porductie), nu cred ca as face pasul. Nu momentan.

Acum, daca nu zic nimic de rau despre un brand sau model, ori nu am ce sa zic, ori mi-a scapat (in principiu, zic ce ma deranjeaza, si, daca din 10 puncte de la un model sau un brand, doar doua ma "supara", si la restul de 8 nu zic nimic de dulce, inseamna ca nu am o problema cu punctele respective).

Dar la viteza de încărcare nu îl bate 🤣, cel puțin jocurile îs mai bine optimizate pe mediatek și snapdragon decât pe exynos, bine acuma fiecare cu preferințele lui, am fost fan înfocat Samsung multi ani, de anul trecut am zis sa mai incerc și altceva 😎

Apropo la Motorola am primit încărcător și husa la Samsung ce primești ? Un fir amarat 🤣

yase18
Junior entuziast

Buna,

Oare de ce Samsung nu lucrează la partea de încărcare rapidă a bateriilor.

"Ca să nu explodeze"😂

GreenArrow
Explorator

Sunt speriați de la faza cu Galaxy note care făcea boom 🤣

Luci_TLM
Explorator

Buna tuturor! Bucurati-va ca inca n-a sosit printre noi aici la comentarii un user de iPhone! Glumeam! Folosesc ambele platforme si niciuna nu e perfecta. Nimic nu e perfect! Noi sa fim sanatosi sa putem fi mai carcotasi! Iar glumeam! 😆

Pana la urma multumim Orange pentru faptul ca ni-l poate oferi in ofertele lor si in final, alegerea apartine utilizatorului in privinta achizitiei.