anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Sport se închide

Razvan
#StarMember

Începând cu 30 iunie 2024, canalele Orange Sport devin istorie. Această măsură va avea un impact asupra dvs.? Veți lua în calcul renunțarea la serviciile de televiziune disponibile prin Orange/OROC? 

71 Răspunsuri 71

匿名
Junior entuziast

Competiția nu poate fi decât benefica.

Cris8
Junior

Ce 317,ca la mine,pt OROC,deși ati anunțat,nu e nimic..sunteti foarte"prof,ăștia de la OROC..au intrat ,inclusiv la OROC DTH.aici..o "beep",cu 1 aprilie.Culmea,ZIUA PACALEILOR

DanielaH
Moderator

Vă mulțumim încă o data tuturor pentru comentarii și opinii. Feedbackul vostru este foarte important pentru noi și vă asigur că este citit de către colegii noștri. Pozitiv sau negativ, el ne ajută întotdeauna să ne îmbunătățim.

O singură rugăminte am, să ne ajutați să pastrăm un ton pozitiv și o atitudine prietenoasă în Comunitate, un limbaj decent și fără atac la persoană. În caz contrar, ne vom vedea nevoiți să închidem acest topic.

O duminică frumoasă!

joyau234
Începător

este loc acum ca RCS-RDS sa ia iar liga 1 pentru 5 ani......

As prefera ca meciurile sa fie (macar) impartite si sa nu mai fie exclusive. Digi nu isi ofera posturile de documentare si sport catre nimeni, spre diferenta de Prima pe care le putem viziona la toti cablistii.

PS: nu prea sunt de acord nici de modul de transmitere al Formula 1 pe un canal de stiri (Antena 3 CNN). Nu par sa aiba nici experienta, dar nici canalul nu prea isi are locul la asa ceva. Cum experienta se dezvolta pe parcursul timpului (deci nu as avea o problema cu comentatorii o perioada de timp), dar cu canalul (care este de stiri, nu sport sau macar generalist) parca e cam trasa de par.

匿名
Junior entuziast

Concurenta trebuie sa existe, cine vine cu oferta cea mai buna câștigă.

Nu putem face discriminări , putea fi și history channel ,daca a plătit pentru drepturi poate difuza.

Ar fi bine sa ia Digi drepturile de transmitere liga 1 poate îi motivează și pe ceilalți.

N-as vrea sa se revina la discutii de genul: vrem folbal la tv (mai stii cand Digi nu mai emitea Antenele din cauza banilor?).

Si ca sa fiu putin offtopic (dar cu putin context la dicutia noastra) Digi cam le face cum zici tu: Crime & Investigation (canal History) nu este introdus de Digi (si nu exista exclusivitate pentru un operator anume, ci doar... vointa).

Si apropos de "exclusivitati": arunca un ochi pe emisiunile Eurosport din ultimii 10 ani din perioada Noiembrie-Februarie si o sa intelegi ce inseamna exclusivitate (dar nu monopol intrucat si TVR a transmis anumite competitii).

@Pololică: Și ”LOOKTV” ce era până să ajungă mare canal de sport? Îți spun eu că-s din zonă: era un slab canal de emisiuni locale din zona județului Cluj, cu niște reportaje răsuflate și emisiuni preluate de la posturi partenere pentru umplerea spațiului de emisie. Acum.... e trecut iarăși pe loc repaus. Similar va fi și cu aceștia de la Antene.... o briză de moment care se va stinge ușor. Răbdare, ca un spectator și vei vedea că-i de-ajutor. 🙂

Stiu ca Look-urile erau din Cluuuj si audienta era intr-un fel din cauza calitatii. Dar, dupa rebranduire parca s-au axat pe o directie (sport) si acolo au ramas. Ca nu ma uit la ei ca nu transmit ce imi doreste inimioara (la fel ca si Digi Sport), e partea a doua.

bhaineala
Începător

DA

Aldin
Începător

Păcat...era unicul post de analiza sportivă și meciuri cu transmisie de foarte mare calitate!

Restul programelor cu analiza sportivă parca sunt toți amatori

Razvan
#StarMember

Pentru liga 1, ar fi bine să ia o tv care să fie disponibilă la toate rețelele de cablu, să nu mai fie exclusivistă.