anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Sport se închide

Razvan
#StarMember

Începând cu 30 iunie 2024, canalele Orange Sport devin istorie. Această măsură va avea un impact asupra dvs.? Veți lua în calcul renunțarea la serviciile de televiziune disponibile prin Orange/OROC? 

73 Răspunsuri 73

Anonim
Neaplicabil

O veste proasta pentru fanii posturilor tv Orange Sport.

Așteptăm noile oferte Orange.

RafaHelper
#StarMember

Nu urmăresc TV-ul deci imi e indiferent. Consider ca mai multe televiziuni ar trebui sa se închidă. Sunt prea multe canale TV care fac toate același lucru. Cel mai enervant este cand vezi publicitate.

Nici eu nu am timp de TV, iar pentru un film aleg laptopul. De altfel pe streeming poți vedea multe din posturi chiar la .... liber. Pentru mine abonamentul TV e o fiță din categoria "cum să nu ai, dacă și cei mai săraci au". Iar referitor la publicitate (există spoturi mai ales străine super faine) și există "reclame". Diferența? Publicitatea are o poveste de cele mai multe ori educativă. Reclama este scurtă, obiectivă și țintită spre maximizarea volumului de vânzări. Un exemplu concret? "Orange e aici" este un exemplu de publicitate,  pe când majoritatea spoturilor "Yoxo" = reclame.

Vio73
#StarMember

Orange Sport și Prima Sport transmiteau cam același lucruri. Nu știu care va fi impactul, dar eu oricum nu mă uitam nici la unele, nici la altele.

Romaneste, nu te intereseaza dar dai verdicte. NBA, WRC si Turneul celor 6 natiuni erau exclusivitati de top, au cantarit mult in decizia mea sa aleg acest provider. Ce frumos ar fi daca ne-am limita la ce stapanim - in traducere - apreciez multe raspunsuri date de tine pe alte subiecte - dar aici ai gresit.

匿名
Junior entuziast

Fiecare părere contează indiferent daca este pozitivă sau negativă.

Citind postarea ta îmi dau seama că ai dreptate și ar trebui ca mai mulți fani ale acestor competiții sa intre și să își exprime părerea în comunitate.

Cu cât mai multe postări cu atât mai multe șanse să se schimbe ceva.

O zi buna.

Cris8
Junior

Pentru mine este o necunoscută.. NBA.Fiindca,hai sa fim seriosi,canalele PRIMA SPORT sunt cu mult sub care ce este Orange Sport, din punct de vedere calitativ.Si,ce puneti in loc,fiindcă vad ca ,azi,30.03,trebuia sa apara Tvr Sport. Toti au introdus,numai OROC,exceleaza prin absenta.Da,iau în considerare sacrenunt la abonament

匿名
Junior entuziast

Și care ar fi alternativa.

Canalele Prima Sport vor deveni mai bune pe parcurs și vor fi în competiție direct cu Digi Sport.

Canalele prima sport le are și digi .....deci digi e nr 1

Prima Sport 4/5 nu le are momentan.

Daca Orange va da acces gratuit canalelor Prima la abonamentul esențial va fi un plus pentru clientii Orange.

Eu cred că e o șmecherie de-a celor de la Clever Media, care vor să submineze Orange. Îi fac să creadă că le vor oferi posturile Prima Sport mai ieftin sau ei știu ce și apoi cine știe ce vor mai face. Adrian Tomșa, patronul Clever este apropiat al lui Teszari și nu văd de ce ar ajuta Orange! Ba dimpotrivă! Sper să mă înșel!

Sunt și publice aceste chestiuni:

https://ziardecluj.ro/teszari-rds-si-tomsa-clever-mai-au-o-firma-impreuna-legaturile-carcasei-quantu...

Deci ei nu fac decât să ajute RDS, dacă închid posturile Orange Sport!

Flavius4566
Explorator

Da ...chiar acum reziliez contractul .

Cum se reziliază un contract Digi?🤔

Anonim
Neaplicabil

Oare o fi un semn de probleme financiare.

O decizie proasta din punctul meu de vedere concurenta scade.

Daca renunța și Digi atunci Prima va avea monopol (vesti proaste)

匿名
Junior entuziast

Toți furnizorii vin cu comunicate oficiale înaintea unei schimbări.

Orange nu a dat nici un comunicat oficial.

Având în vedere că toate publicațiile din Romania relatează aceeași știre iar Orange e silent pare a lipsa de profesionalism.

Orange a dorit să achiziționeze partea de infrastructură Telekom iar acum se debarasează de restul bagajului (angajați,posturi tv etc)

Este semnul că cele 2 oroc/oro devin o singură entitate.