anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai multe vouchere pentru o singura comanda

And04
Senior

Salutare, tuturor

Nu stiu daca ati observat, dar pentru achizitia de telefoane(nu stiu insa daca se aplica si la alte categorii din magazinul online), se pot cumula mai multe vouchere.

Eu am primit pe mail un voucher de 10euro si am putut sa il cumulez cu alt voucher din oferta curenta.

And04_0-1711449994462.png

Dupa lungi asteptari iata ca s-a introdus si aceasta posibilitate. Felicitari pentru implementarea acestei initiative!

And04_0-1711449370306.png

 

15 Răspunsuri 15

FLo1
#StarMember

Mulțumim @And04. Se știe și s-a dezbătut aici

Multumesc si eu pentru anunt, nu stiam ca se discutase dincolo...🙂

Vio73
#StarMember

Salutare!

Un lucru foarte bun, de care știam deja, dar care este foarte bine că se întâmplă.

Mulțumim!

Mădălin
Cunoscător certificat

Super! Doar ca Orange tocmai a modificat recent valoarea unui punct thkyou: de la 3 la 2 însemnând o diferență foarte mare . Dar poate ca totuși au adăugat metode noi de obținere a acelor puncte. Pe lângă toate astea o serie de probleme 

Ce paradoxal: cât au fost punctele triplate se dorea cumulare de vouchere, iar acum că se pot cumula vouchere, există mulți "nemulțumiți" care preferă puncte triple nu vouchere cumulate. Offf și vai, cum să faci fără a fi... bai?

Dar oare acest lucru nu este un fel de înșelătorie pentru cei ca mine care aveau foarte mult puncte...?! (pentru achiziționarea de telefoane in magazinul on line, aveam peste 540 de euro). Adică m-am chinuit sa le strâng pe baza acelei oferte miraculoase precum că punctele valoareaza de 3 ori mai mult, și când am ajuns in fața faptului ca să mă bucur de valoarea lor triplată, mă trezesc că nu mai voloareaza peste 500 de euro, ci vro 360. Ar fi fost normal că cei care au strâns punctele , sa ii lase să se bucure de oferta triplata, apoi sa li se aplice oferta noua începând cu noile puncte strânse. De unde am garanția că dacă fac din nou un număr mare de puncte, nu mi le va lua și pe acelea, prin aplicarea unor alte regulamente... Păcat, Orange ..!!!

Dany, "punctele triplate" îți sunt oferite de către Orange. Strădania și "chinul" personal este aferent numărului de puncte fără alte multiplicări. Bonificația prin dublarea sau triplarea punctelor la o achiziție online este aportul Orange oferit clientului ca fidelizare (că tot se menționa că abonatul nu are beneficii). Spor la achiziția aleasă.

Cu toate ca inteleg de ce vezi lucrurile in felul asta, nu cred ca este niciun fel de inselatorie din partea Orange.

Acele puncte (nu degeaba numite Thank You), sunt doar o forma de a-ti multumi tie, ca si client, pentru fidelitate, si pentru ca ti-ai achitat (la timp) facturile.

Ca sa fac o comparatie, sa zicem ca tu cumperi in fiecare luna de la eMag cate ceva. Orice, de o anumita suma minima. Pentru a-ti multumi pentru fidelitate, eMag decide sa-ti ofere puncte pe contul tau eMag. Puncte pr care le poti folosi ca reducere pentru alte cumparaturi. Nu au obligatia sa o faca. O fac pentru ca vor sa fii si tu multumit, si sa revii.

Acuma, daca de la un moment dat, punctele pe care le aveai isi pierd din valoare, sau nu mai poti cumpara acelasi lucru, o consideri ca te-au inselat? Eu zic ca nu ar trebui, pentru ca nu erau obligati sa ti le ofere de la bun inceput. Adica, da, inteleg, ai “muncit” un pic pentru ele (cu toate ca si aici e discutabil daca o putem numi “munca”), si nu iti convine sa nu-ti mai poti lua ce voiai. Dar pe de alta parte, eMag-ul nu avea nicio obligatie sa-ti ofere niciun fel de bonificatie pentru ca cumperi de la ei sau, in cazul asta, pentru ca ti-ai achitat facturile.

Revenind la Orange. E datoria ta sa-ti achiti facturile, si a lor sa-ti furnizeze serviciile. Nu cred ca e mentionat niciunde ca Orange are obligatia de a oferi puncte Thank You.

E ca si cand tu ai strans Euro cativa ani, valoarea Euro scade subit, si te trezesti ca, ceea ce ai strans atata timp, nu mai valoreaza la fel de mult. Cu toate astea…se poate intampla. Si se intampla.

Iti inteleg nemultumirea, si as vrea sa te pot ajuta in vreun fel. Personal, nu am abonament, si cu toate ca exista un proiect similar si la Prepay (Phone Credit), eu m-am resemnat cu ideea ca n-o sa apuc niciodata sa folosesc acele puncte, dupa ce mi-au fost retrase, din motive necunoscute, in vreo doua randuri. Nu m-am suparat, dar nici n-am mai incarcat cu 6 euro, cat era minim pentru acele puncte, pentru ca nu avea rost. Aveam destule resurse in optiunea de 5 Euro, si nu mai stau cu grija punctelor. Oricum, nu puteai sa le folosesti decat pentru telefoane, nu si accesorii, si oricum nu prea imi luam telefon de la Orange, deci nu as fi beneficiat (si nu am beneficiat) niciodata de ele.

De-aia zic. Nu iti mai pune speranta in chestii de genul asta. O zi le ai, a doua zi, nu le mai ai. Si din toata chestia asta, tu esti cel care ramane cu o stare nasoala. Iti spun sincer ca nu cred ca merita.

Client Orange

Mădălin
Cunoscător certificat

Nu e o înșelătorie, chestia asta să mai întâmplat și în trecut , orange poate modifica programul de fidelizare în orice moment , sub orice formă sau chiar îl poate închide oricând . Probabil a fost o măsură menită să limiteze dorința de acumulare puncte de utilizatorii pro (ca tine )  și să rămână doar o chestie . Zic asta deoarece un abonat ce are o opțiune de 8 euro nu poate să strângă mai mult de 20 puncte pe an ceea ce nu reprezintă fidelitate majoră . Observ de câteva săptămâni câteva schimbări majore la Orange , în aplicație , la viteza de download , la semnal etc . Probabil vor compensa scăderea valorii punctelor cu acordarea unui număr mai mare și la mai multe activități -gen reîncărcări , plăți, review-uri etc

Dany_Comunity
Junior entuziast

Da, mulțumesc. La mine se strângeau foarte multe puncte pe lună în urmă unor încărcări de cartela și a tranzacțiilor cu cardul Orange money. Și acum se strâng, dar nu voi mai face in jur de 40 și ceva de euro pe lună(prin triplarea lor), ci aproximativ 30 de euro). Dar nu mai am garanția că atunci când voi ajunge din nou la 500 de euro, se va schimba regulamentul, și nu mă voi mai putea bucura de un telefon premium la un preț cât mai mic. Mie nu mi se pare în regula. Am mai spus și altui participant care mi-a răspuns la nemulțumirea mea că e ca și cum o bancă ți-ar fi dat o dobândă la banii tai depuși la ea. Ai strâns niste beneficii(bani) in urma acelei dobânzi, apoi banca mofifica dobândă, și îți ia din bani. Normal ar fi să îți lase banii strânși din dobândă, și după aceea să se aplice schimbările.  Eu așa văd lucrurile, dar trebuie sa acceptam ceea ce se oferă, pentru că dacă este bonus, se poate face ce vrea cu el , oricând. E ca și cum cuiva ii dai un cadou, apoi ii ceri din el. Păcat că voi nu vedeți astfel lucrurile...!

Te înțeleg Danny, însă ce ți-e și cu normele acestea de aplicare ale unei legi (reguli)  pentru că pot schimba radical toată povestea. Concret, că menționai de "bancă": depui o sumă la orice bancă, iar la final dacă retragi suma respectivă (cu unele excepții), comisionul de retragere poate fi mai mare decât dobânda netă garantată. Dar revenind, orice schimbare NU se aplică retroactiv. Așa cum un depozit constituit la o bancă își menține dobânda pe întreaga sa perioadă, la fel și Orange ți-ar fi oferit puncte triple pentru orice comandă efectuată înainte de modificarea "bonificației". Însă orice comandă plasată va respecta condițiile momentului (similar cu dobânda unui depozit bancar). Ce se întâmplă după, la scadență, este o loterie.... din păcate. 

Dacă vrei să mă crezi, consider că nu se mai schimbă nimic cel puțin în următoarele 3-4 luni la acest aspect. Iar dacă te ajută vreun voucher Pinãta de 10€.... să mă anunți. 🙂

Mădălin
Cunoscător certificat

Și eu sunt nemulțumit de această măsură însă e bine și dublu dacă nu se mai poate triplu. Și eu strângeam puncte thankyou și le-am folosit în ultimii ani pentru a îmi cumpăra diverse cu ele sau reînnoiam abonamentul și luăm un telefon nou cu punctele acumulate. Astfel , lunile viitoare se împlinesc 20 ani de când sunt client orange, pot spune ca am îmbătrânit alături de ei! Punctele acumulate în ultimul an mi-ar fi permis să achiziționez un telefon la preț redus . Nu știu cum făceai tu să strângi 49 euro lunar dacă valoarea maximă triplată pe un abonament și un cont OM era de 14+15 la o valoare de 1400 lei lunar . Mă gândesc ca ai mai multe numere pe același contract pe care însumezi aproximativ 600 euro cost suplimentar.

  • Salut Mădălin ! Punctele provin dinn tranzacțiile cu cardul Orange money (50 de tranzacții maxime= 10 euro (in varianta punctelor dublate, înainte se strângeau 15 euro). Apoi incarc trei numere de Orange prepay și mi se restituie contravaloarea in euro pentru fiecare reincarcare de 6 euro. Deci 3 reîncărcări=18 euro. Apoi în urma platii facturii mai primeam 2 euro in varianta punctelor triplate, acum probabil un euro și un pic.... Deci de aici se strâng acei euro lunari pe care, atenție, eu i-am calculat la valoarea dublată, pentru că mă interesează să cumpăr un telefon din magazinul online, nu din magazin fizic ...!

Mădălin
Cunoscător certificat

De fapt da , ai dreptate , eu strângeam un număr foarte mare de puncte 50 din OM , 60din alea trei de 6 euro , 70-90 puncte din plata abonamentelor , deci de cele mai multe ori 150-180 puncte pe luna.Sa vedem daca mai prezintă interes noul program de fidelizare , poate reușim să îl citim undeva să aflăm dacă se pot acumula puncte și sub altă forma