anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money devine altceva din iulie 2024

RafaHelper
#StarMember

RafaHelper_0-1715248934694.png

Astăzi Orange Money a transmis o noua informare pe mail privind serviciile oferite si aplicația. 

Astfel, aflam ca din Iulie 2024 Orange Money dispare si vom vedea un nou nume. Mai jos informarea oficiala:

Am continuat sa inovam, iar in curand vom aduce noi facilitati pentru tine, disponibile in aplicatia mobila. Din aceasta evolutie fac parte:
           ■ relansarea sub un nou brand si redenumirea aplicatiei mobile, a produselor si serviciilor preluate de Alpha Bank Romania SA de la Orange Money IFN S.A.
          ■ schimbarea urmatoarelor canale de contact pentru clienti: numerele de telefon, adresa de e-mail si website-ul, ce vor fi asociate noului brand

Toate aceste modificari vor avea loc la data lansarii comerciale a noului brand, si anume la inceputul lunii iulie 2024, nu mai tarziu de data de 10 iulie 2024.

Din momentul lansarii noului brand, vei face cunostinta cu o noua identitate vizuala la nivelul aplicatiei mobile si a produselor oferite, inclusiv a cardurilor de debit si de credit. Functionalitatile de care te bucuri acum si costurile utilizarii acestora raman aceleasi. Stai fara grija, cardurile deja emise sub numele Orange Money se vor putea utiliza in continuare pana la expirarea lor.

Cum credeți ca se va redenumi aplicația din Iulie 2024?

23 Răspunsuri 23

arsradu
#StarMember

Orange Money -> Alpha Banii :))

Sau, mai comun cunoscuta sub numele de: "datorii la banca".

Apropos de modificarile astea, mai era o sectiune in acel comunicat, care cred ca ar fi bine de adaugat la mesajul initial:

"În ceea ce privește noile canale de suport clienți, începând cu data lansării noului brand, numerele de telefon la care ne vei putea contacta vor fi *2024 (apelabil din orice rețea de pe teritoriul României) sau 021 222 2024 (apelabil din orice rețea, de oriunde din lume). Îți vom comunica noua adresă de e-mail și noul website la data lansării noului brand. Desigur, metoda de contact prin chat rămâne valabilă ca și până acum, în secțiunea Contact din aplicație.
 
Te rugăm să ai în vedere că schimbarea canalelor de suport clienți presupune actualizări ale Contractului tău la secțiunile 1.6. Notificări/Comunicări și 1.8.4. Contactarea serviciului dedicat relațiilor cu clienții.
 
În cazul în care nu primim nicio veste, în scris, din partea ta, vom considera că ai fost de acord cu propunerile noastre de modificare a Contractului. Totuși, dacă nu ești de acord cu acestea, iți reamintim că ai dreptul de a denunța unilateral relația contractuală în termen de două luni de la data acestei notificări, fără niciun cost suplimentar din partea ta. 
 
Până la data lansării noului brand, poți să ne contactezi ca și până acum, fie prin chat din secțiunea Contact în aplicația mobilă, fie la numărul de telefon 300 (valabil în rețeaua Orange) sau 0374 300 300 (valabil din orice rețea)."

Client Orange

Nu am vrut sa adaug aceasta secțiune pentru ca nu vreau sa creez confuzie, dar ma așteptam sa o facă cineva. 🙂

arsradu
#StarMember

Hello,

Am intrebat si eu la Orange Money (nu neaparat pentru asta, dar daca tot am sunat, am intrebat si de asta) si mi-au confirmat ca, ceea ce tine de oferta/puncte etc, nu se va modifica. De asemenea, echipa de suport ramane aceeasi! Deci, totul ramane la fel, mai putin lucrurile pe care le-au mentionat in mesajul de mai sus.

Client Orange

Te-au pacalit...

După o lună..... soarele s-a ascuns după nori. Adică ce părea senin / cristal.... s-a întunecat și aduce ploaia nedorită de rezilieri.

Mili1999
Junior entuziast

Bănuiesc că se va numi UniCredit la final.

In final este vorba de a avea un portofoliu mai mare de clienți.

Beneficiile Orange Money nu vor disparea imediat pentru ca clienții ar pleca însă treptat se vor diminua.

Marketing.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Dacă nu mai avem puncte thank you, nu mai văd rostul să mai stăm.

Ai anticipat mișcarea băncii înainte să o comunice oficial. 

Era de așteptat o astfel de abordare. Și nu pentru că OM sau Alpha sau Unicredit, ci pentru că fiecare sistem bancar și-a impus portofoliul său, ceea ce a preluat fiind doar clienții și creanțele.