anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange anunță o nouă semnătură de brand, “Orange e aici”

Anonim
Neaplicabil

Screenshot_2024-03-22-09-15-45-081_com.opera.browser-edit.jpgOrange lansează în România noua semnătură de brand, “Orange e aici”, după anunțarea ei la nivelul Grupului Orange, în ianuarie 2024. Noua semnătură de brand reflectă promisiunea companiei de a fi mereu acolo pentru clienții săi, în fiecare pas de interacțiune, prin servicii de înaltă calitate, prin acces facil la cele mai rapide rețele mobile și de fibră, dar și la cele mai performante soluții tehnologice, totul într-un mod personalizat, la tarifele potrivite. Această inițiativă întărește, încă o dată, angajamentul Orange față de calitatea relațiilor cu clienții și satisfacerea nevoilor acestora.

În același timp, ”Orange e aici” aduce în prim-plan disponibilitatea experților Orange, care devin vocea brandului. Campania de comunicare recunoaște rolul angajaților care “sunt aici”, atunci când clienții au nevoie de un tehnician priceput pentru instalarea serviciilor fixe, de un consultant empatic în magazinele Orange sau în call center ori de un expert în soluții pentru afaceri. Cu noua semnătură de brand este confirmat rolul esențial al echipelor Orange în oferirea unei experiențe de top clienților și în recomandarea soluțiilor și a ofertelor care pot satisface nevoile individuale ale fiecărui utilizator. 

De asemenea, noua linie de comunicare la nivel de brand pune și mai mult accentul pe responsabilitatea socială și pe implicarea constantă a Orange în susținerea incluziunii digitale și în promovarea unui comportament etic în mediul digital, dar și pe atitudinea responsabilă față de mediul înconjurător. Nu în ultimul rând, noua semnătură de brand aduce și un suflu nou în identitatea vizuală și în vocea brandului, adaptate la modul de comunicare și de interacțiune online al noilor generații. 

Servicii simplificate și un raport calitate-preț mai bun 

Valorile care stau la baza noii semnături de brand se vor regăsi inclusiv în strategia comercială a companiei, Orange urmând să simplifice ofertele pentru clienți și să se concentreze pe un raport calitate-preț mai bun. 

Această schimbare strategică vine ca răspuns la evoluția rapidă a industriei telecomunicațiilor, la nevoia din ce în ce mai mare de diferențiere și din dorința de a răspunde mai bine cerințelor clienților, pentru a deveni prima alegere pentru servicii convergente în România. În același timp, noua direcție comercială își propune să demonstreze clienților că accesul la cele mai bune performanțe ale rețelei Orange sunt mai accesibile ca până acum. 

Simplu, deschis, dynamic, prietenos și onest sunt doar câteva dintre calitățile care definesc brandul Orange, un brand care este alături de români de peste 20 de ani. Astăzi suntem ghidați de aceleași valori pe care le întărim cu o nouă direcție de comunicare, mai bine conectată la dorințele și aspirațiile clienților noștri.

De aceea, “Orange e aici” reprezintă mai mult decât un slogan. Este o declarație de intenție, ce exprimă promisiunea Orange de a fi prezent în viața clienților săi, oferindu-le mereu suportul și soluțiile de care au nevoie, pentru a face mai mult din tot ceea ce își doresc, a spus Julien Ducarroz, CEO Orange România.

sursa articol: newsroom.orange.ro 

27 Răspunsuri 27

dragosbrm
Explorator entuziast

Salut! De unde i-ai achizitionat? Eu am doar la chei si vreau si eu asa.

 

Buna ,,dragosbrm". Eram in delegatie in Timisoara in urma cu 5-6 ani si i-am cumparat de la un Orange Shop. Incearca la reprezentantele lor centrale din orasele mari, poate inca sunt la vanzare si in 2024.

BlackWolf
Senior certificat

Buna seara!

Ii am si eu pe amandoi, sunt din cauciuc si sunt de lipit pe frigider. Ii am si acum pusi pe frigider. Imi amintesc ca i-am primit cadou de la Orange Shop acum multi ani la incarcarea cartelelor Prepay, parca...

Mie ambii imi plac, sunt simpatici...

Anonim
Neaplicabil

Ce schimbări la Orange rețeaua Orange de telefonie an afara orașelor e la pământ cu semnalul la internet la 13 km de Piatra Neamț internetul Orange este ineczicstent internetul fix praf iar rețeaua de fibra numai avarii și defecțiunii numai aberații  Orange vedem la sfârșitul lunii aprilie cății clienții mai are Orange după trei lunii din 2024 

BlackWolf
Senior certificat

Asa este, confirm si eu problemele din judetul Neamt care au inceput prin 2021 si de atunci nu s-a mai rezolvat nimic. Orange este la pamant pe aici, din pacate...

Asta este viteza Orange din centrul orasului Piatra-Neamt si viteze asemanatoare sunt in tot judetul Neamt si nu numai...

432778969_7675355085850510_5414150861277493126_n.jpg

DanielaH
Moderator

Mulțumim tuturor pentru comentarii.

@Anonim, am eliminat noi marcajele de soluție de pe acest topic pentru că în această situație nu poate exista un răspuns care să reprezinte o soluție. Este o postare informativă, plasată corect în subcategoria "Noutăți" în care sunt exprimate păreri și opinii.

Razvan
#StarMember

Orice modificare de slogan și de atitudine, nu poate decât să ne bucure și să aducă beneficii clienților 😊👍. Să sperăm că prin noua identitate, ORO va readuce în prim plan inovația și creșterea calității serviciilor oferite. 

Cris8
Junior

Mai  bine ati spune  ORANGE NU MAI E AICI?Mai  bine spus,ORANGE SPORT. Ce ,ati devenit slugile lui Nicoară si a șefului de la Digi?

Cris8
Junior

Lăsați vrajeala,ati inchis canalele de sport, din septembrie dispare OROC,cât mai durează sa va faca **beep** Digi?Sunt si aia  capiati,dar nu incompetenți ca voi,PORTOCALA!!!

匿名
Junior entuziast

Bun venit în comunitate.

Să înțeleg că ești un fan al posturilor Orange Sport și probabil al moderatorilor acestora.

In caz contrar nu se schimbă nimic, competițiile principale vor fi difuzate pe canalele Prima Sport.

Anonim
Neaplicabil

O reclamă tipică care nu reflecta nimic în schimb "suna bine".

O fac toate multinaționalele creând un slogan, nimic nou sub soare.

Orange trebuie să treacă la fapte și apoi să vina cu astfel de reclame ieftine.

Companiile ar trebui să înțeleagă că și clienții incep sa devina imuni la aceste reclame.

Gica53
Junior entuziast

Se vede noua semnătura de brend Orange cum asi bate joc de abonații preluării de la fostul Telekom au introdus posturii tv an grila tv proprie dar la cei de pe rețeaua fostului Telekom nu sa termine cu aceste spoturi publicitare de doi banii că nu suntem copii sa fie mintiti an continuare nu fac nimic și nu vor face nici an anii care urmează cei care spun altceva trăiesc an alta lume an lumea viselor sau sunt angajații Orange  La Orange că toții abonații să aibă aceiași grila tv le trebuie 4 sau 5 anii 

匿名
Junior entuziast

Salut

"In sedinta CNA din 26 martie, reprezentantii Orange Romania au fost intrebati de presedinta CNA cand vor veni sa ceara avize pentru o singura companie si nu doua cum se intampla acum, iar reprezentantii Orange au spus ca pana in toamna se spera sa se obtina toate avizele pentru a se incheia acest proces de absorbtie a companiei Orange Romania Communications de catre Orange Romania."