anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Discovery Channel, Animal Planet, ID si Eurosport la Orange Romania Communications

Vio73
#StarMember

Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery si Eurosport revin la Orange


Operatorul de telecomunicatii Orange Romania Communications a instiintat Consiliul National al Audiovizualului in sedinta de azi, 19 decembrie, ca in urmatoarea perioada ar urma sa introduca 7 canale in format HD in grila digitala si in grila IPTV. Cele 7 posturi ce urmeaza sa intre la Orange Romania Communications sunt: Discovery Channel HD, Animal Planet HD, Investigation Discovery HD, Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD, TLC HD si HGTV HD. Aceste canale apartin companiei Warner Bros. Discovery.

Aceste canale ar urma sa intre oficial in cateva zile. Conform unor discutii de pe forumul Softpedia, canalele ar fi intrat deja pe urmatoarele frecvente:

  • Animal Planet HD – frecventa 658
  • Eurosport 1 HD – frecventa 682
  • Eurosport 2 HD – frecventa 682
  • Discovery HD – frecventa 778
  • TLC – frecventa 762
  • Investigation Discovery HD – frecventa 714

Aceste canale sunt ascunse si fara imagine momentan. Conform aceleiasi surse, aceste canale ar urma sa intre oficial pe 20 decembrie.

Canalele Discovery revin in grila Orange Romania Communications (fostul Telekom Romania Communications) dupa 4 ani, cand in decembrie 2019 Telekom Romania anunta ca din 1 ianuarie 2020 elimina posturile Discovery. In acesti 4 ani de cand au lipsit posturile mentionate din grila Telekom/Orange Romania Communications, s-au intamplat cateva schimbari importante: Orange Romania a cumparat divizia fixa a companiei Telekom Romania iar Discovery Networks s-a asociat cu Warner Bros.

Totusi, din pachetul de programe lipseste Eurosport 4K. Orange Romania Communications este singura companie importanta de telekomunicatii din Romania care nu are in grila niciun canal 4K.

Tot in avizul din sedinta CNA de astazi, Orange Romania Communications a instiintat Consiliul National al Audiovizualului ca se vor extinde cu noi retele de fibra optica in judetele: Mures (o localitate), Vaslui si Dambovita (4 localitati), Alba (8 localitati), Hunedoara (o localitate), Ialomita (7 localitati).

Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery si Eurosport revin la Orange

Reamintim ca pe 11 noiembrie Orange Romania Communications a mai introdus si alte canale importante, precum BBC Earth HD sau Love Nature HD. Aceste canale au intrat si in grila operatorului NextGen.

Tot astazi, un abonat al companiei NextGen din comunitatea media-max.ro ne-a informat ca pe frecventa 570 au intrat canalele Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD. Cele doua canale au intrat pe pozitiile 78, 79 cu EPG disponibil (informatie comunicata de Gheorghe85, caruia ii multumim pentru informatie, pe aceasta cale).

NextGen apartine de Orange Romania Communications, aceasta din urma este una dintre cele mai importante companii de telecomunicatii din tara.

Sursa:

https://www.media-max.ro/discovery-channel-animal-planet-investigation-discovery-si-eurosport-revin-...

Se pare că este de bine și se rezolvă o problemă foarte importantă pentru cei care așteptau cu sufletul la gură reintroducerea acestor canale. Confirm că și pe Softpedia se discută subiectul: https://forum.softpedia.com/topic/1067968-oroctopic-general/page__st__1404

Bineînțeles că este valabil și pentru cei care au servicii tv pe cablu de la Orange Romania, dar pe fibra fostului Telekom. Aici intră toți cei care nu au avut în grilă Discovery și Eurosport până acum.

Iată că, de sărbători, Orange a reușit să îndeplinească un vis pentru foarte mulți abonați care așteptau acest lucru! Dați o rescanare la programe și...Spor la vizionare!

7 Răspunsuri 7

Anonim
Neaplicabil

Abia așteptam aceste canale, în special Eurosport. 4K nu ma interesează la cât de mult ma uit eu la tv ma mulțumesc și cu HD 🤣

Și eu urmăream atent problema, chiar dacă am servicii doar pe fibra proprie și am aceste canale. Anii trecuți nu am avut și așteptam cu sufletul la gură, deci știu ce înseamnă să nu ai și să-ți dorești!

Pololică
#StarMember

Well, adaugandu-se in grila canalele Warner (Discovery), s-ar putea sa-l imbarlig pe tata sa se gandeasca la anul daca vrea sa schimbe cablul dupa 31 de ani de Kappa/Astra/UPC/Vodafone.

Oricum, era de asteptat ca la expirea contractelor preluate de la Telekom (sau ORO) sa inceapa negocieri si sa se introduca posturile lipsa.

Vio73
#StarMember

insomniak74
Începător

Știti când intră Discovery și animal planet in grila nextgen?

Se pare că în ședința CNA de astăzi s-a aprobat intrarea . Am citit aici:

https://forum.softpedia.com/topic/851826-nextgen-tv-cablu-digital/page__st__1458#entry30522418

MirceaGeorge
Junior

Abia aștept aceste canale să fie introduse, în special animal planet Hd deoarece sunt foarte pasionat de emisiunile cu animale sălbatice care supraviețuiesc în condiții extreme!