anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Utilizarea punctelor thank you

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Doresc să achiziționez ceva de punctele thank you. eu am 109 (am mai folosit din ele) si in momentul cand intru in cont apar că aș avea 21.9 euro. Dar când ajung la coș-ul de cumparaturi mi se aplică cu o valoare redusa. De ce?

Captură de ecran 2025-02-27 201154.pngCaptură de ecran 2025-02-27 200835.png

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Daca vei accesa aplicatia my Orange secțiunea beneficii vei afla și răspunsul la întrebarea ta.

1000002004.jpg

"valoarea punctelor Thank You este mai mare doar in magazinul online, pentru comenzi ce contin cel putin un telefon cumparat impreuna cu un abonament de 24 de luni. Pentru tranzactiile standard sau cele pe 12 luni, valoarea unui punct este de 0,1€"

1000002006.jpg

Mai multe detalii in linkul de mai jos la întrebări frecvente:

https://www.orange.ro/orange-thank-you/ 

O zi frumoasa!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Blue12
Senior

Ca o gluma, poate le-o fii spart si sistemul thank you, nu doar informatiile personale ale clienților 😏

😂😂😂😂haz de necaz, asta este, sa sperăm că orange va rezolva aceasta problemă..

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Punctele se dublează doar la achizitia unui telefon cu prelungirea abonamentului online, pe 24 de luni ( scrie și acolo ceva de 24 de luni). Altfel, dacă vrei să îți altceva, valoarea este cea normală.

Baftă!

Mulțumesc! Eram sigur ca trebuie sa fie vreo mentiune undeva!

Salutare! 

Sub valoarea de 21.90€ ai condiția valorii.

Și da, dublarea online este dependentă de un abonament pe 24 de luni. 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Daca vei accesa aplicatia my Orange secțiunea beneficii vei afla și răspunsul la întrebarea ta.

1000002004.jpg

"valoarea punctelor Thank You este mai mare doar in magazinul online, pentru comenzi ce contin cel putin un telefon cumparat impreuna cu un abonament de 24 de luni. Pentru tranzactiile standard sau cele pe 12 luni, valoarea unui punct este de 0,1€"

1000002006.jpg

Mai multe detalii in linkul de mai jos la întrebări frecvente:

https://www.orange.ro/orange-thank-you/ 

O zi frumoasa!

Mulțumesc! Am rezolvat!