la 07-09-2025 01:32 AM - editat ultima oară la 07-09-2025 03:20 AM de delfinas
Buna ziua. Sunt client Orange de foarte mult timp, de aproximativ 8 ani si jumatate si am mai multe abonamente pe numele meu, fiindca toata familia a facut pe numele meu, avand vechime si mai multe beneficii. Recent am avut posibilitatea sa prelungesc 2 abonamente, care intrau in ultimele 6 luni de zile din perioada contractuala. Pe unul am luat un telefon cu rate pe factura, iar pentru al 2-lea numar, seara la ora 22 aveam oferta in magazinul de aplicatii sa aplic si pentru un al doile telefon, tot cu rate pe factura, dar cu un avans de aproximativ 350 lei, insa nu am fost sigur ce telefon sa cumpar. A doua zi, la nici macar 8 h diferenta sa nu mai fie numar fidelizabil si sa mi se ceara avans 2500 de lei. Cred ca este o gluma, avand in vedere ca seara avansul fix la acelasi telefon, fix pe aceeasi perioada contractuala, fix pe acelasi nr, era 350 lei, iar, peste câteva ore, sa mi se ceară 2500 lei! Cum e posibil???
la 07-09-2025 03:56 AM
Salutare!
Posibil să fie un bug, nu te speria. Le scrii la adresa magazinonline@orange.ro sau pe chatul aplicației, de luni încolo, între orele 10-20 , când te vor întreba dacă ai nevoie de ajutor. Insiști pe un telefon ( atunci) până ți se va deschide o fereastră, care te va întreba dacă ai nevoie de ajutor. Bifezi ,,DA" și apoi spui problema ta. Doar să fii logat în contul tău My Orange.
Am pățit și eu în trecut lucruri asemănătoare și s-au rezolvat rapid așa. Posibil să fie vreun bug, ceva.
Baftă!
la 07-09-2025 08:09 AM
Salut!
Eu știu că aceste sisteme ale Orange actualizează automat ofertele de fidelizare
Fie oferta de avans 350 lei a fost probabil parte dintr-o promoție temporară, posibil limitată la o anumită oră, sau la un anumit stoc de telefoane, iar dimineața, acea promoție a expirat sau telefonul respectiv a ieșit din stoc pentru fidelizări — iar sistemul a recalculat avansul în funcție de noul stoc/preț.
Fie poate fi vorba de următorul lucru: Dacă ai făcut deja o prelungire cu telefon pe rate cu puțin timp înainte, sistemul intern al Orange ar putea considera că ai deja o „expunere” financiară mai mare....
Fie, cum spunea și Viorel, un bug sau o eroare în aplicație.
Și eu te sfătuiesc să iei legătura cu serviciul clienți, sa precizezi punctual ce ai văzut, iar daca ai și un screen shot ar fi super.
07-09-2025 08:27 AM - editat 07-09-2025 08:38 AM
Salutare!
După ce ai prelungit primul abonament și ai achiziționat un telefon în rate, este posibil ca sistemul să îți fi recalculat profilul financiar, considerând că ai deja o obligație suplimentară, iar acest lucru a dus la modificarea avansului solicitat pentru al doilea telefon.
Modalitățile de contact ale magazinului online le găsești in linkul de mai jos (raspunsul marcat ca soluție):
https://comunitate.orange.ro/t5/magazin-online/contact-magazin-online/m-p/44921
la 07-09-2025 02:21 PM
Eu cred că ar fi trebuit să le comanzi pe amândouă în același timp. Făcând doar o prelungire, sistemul o fi înțeles că vrei doar un telefon și ți-a dar cea mai buna ofertă, în condițiile în care ai fi putut prelungi ambele abonamente, dar ai ales doar unul. Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă...
la 10-09-2025 09:04 AM
@user_13452698, s-a rezolvat situația? Ai reușit să achiziționezi telefoanele?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor