anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Status comanda online neschimbat

Aalina
Junior
Pe data pe 22 mi-am prelungit abonamentul impreuna cu achiziționarea unui telefon .
Statusul comenzii este acelasi din acea zi : “ in curs de procesare “ , iar livrarea era estimată pentru astazi . Am sunat in centrala dar nu am primit nici un raspuns concret . As vrea sa stiu cand se livrează comanda .
7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember
Cel mai probabil luni. La mine a durat 3 zile (din 19.01 cand am confirmat noile contracte plus telefoanele si pana in 22.01 cand am intrat in posesie).
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Aalina
Junior
Multumesc !

Viocat
Senior certificat
S-ar putea sa dureze mai mult de luni cele 3 zile sunt de cand sunt preluate de curier https://comunitate.orange.ro/questions/2673204-status-comanda-procesare-curier

Dinu0
Junior entuziast
Buna, a mai venit telefonul? Eu am lansat precomanda pe 19 si tot nu a venit. Acelasi status.

Aalina
Junior
Buna ! Nu. Am sunat dimineata la ei, au spus ca telefonul este in depozit si urmeaza sa il ridice curierul, am sunat acum 5 minuta sa verific daca a fost ridicat, nu l-a ridicat nimeni. Au spus ca urmeaza in 1-3 zile sa il primesc, cel tarziu pana joi, dar sa mai sun maine sa ma interesez de AWB.

Aalina
Junior
Am primit mail acum 5 min “ Comanda ta online a fost expediata din depozitul nostru.”

DanielaH
Moderator
@Aalina, ai primit comanda?