la 04-07-2023 02:54 PM - editat ultima oară la 06-07-2023 09:02 AM de DanielaH
Dupa 2 luni de vorbit la telefon si mii si mii de rugaminti,sa nu mai patesc si de data asta ce am mai patit in trecut la prelungirea abonamentului,astazi aflu ca telefonul pe care-l asteptam,nu va mai fi livrat. Comanda a fost anulata,iar de aceasta data nici macar nu am mai fost instiintat,desi sambata mi s-a spus ca este la curier si in drum spre mine! Am facut prima comanda pe 9 iunie,pe 27 a fost anulata fara motiv.Apoi am facut comanda iar pe 27 ca sa fie anulata pe 29,tot fara motiv,apoi am facut iar comanda pe 29 ca sa aflu astazi ca nu va mai fi livrat si tot astazi,telefonul a iesit din oferta care era la precomanda.Practic,timp de o luna de zile,Orange mi-a anulat toate comenzile efectuate si m-a lungit pana am pierdut oferta. In cazul de fata nimeni nu stie nimic,nici ce s-a intamplat,nici din vina cui,nici unde este telefonul meu,nici daca exista ce am comandat,absolut nimic. Mi se pare pur si simplu oribil si mai ales ca nu este prima data,ci a doua oara cand imi fac asta si ma lungesc peste o luna cu prelungirea unui abonament,ca in cele din urma sa pierd orice fel de oferta! A mai facut cineva precomanda de Xperia 1 V si i-a fost anulata,sau livrata? Poate sunt singura persoana cu care procedeaza asa!
la 05-07-2023 01:33 PM
Salut din nou!
Colegii mi-a comunicat că eroarea a fost remediată. Comanda se va livra în maximum 3 zile lucrătoare.
la 05-07-2023 01:43 PM
Da,am fost sunat acum de colega si informat! Multumesc.Sper sa nu se mai modifice nimic.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor