la 02-06-2026 09:48 PM
Bună ziua,
La data de 18.05.2026 am plasat o comandă online care a inclus atât achiziția unui telefon, cât și prelungirea abonamentului aferent. La momentul plasării comenzii, termenul estimat de livrare comunicat a fost 26.05.2026. În perioada care a urmat, am contactat de patru ori serviciul de relații cu clienții la numărul 300 pentru a solicita informații privind statusul comenzii.
De fiecare dată mi s-a comunicat că voi fi contactat ulterior cu detalii suplimentare. Mai mult, mi-a fost alocat și un număr de caz, împreună cu promisiunea explicită că voi primi un apel de revenire de la 4 operatori diferiti. Până în prezent, acest lucru nu s-a întâmplat.
Astăzi suntem în 02.06.2026 și nu am primit:
Problema principală nu este doar întârzierea livrării, ci lipsa totală de transparență și comunicare. Înțeleg că pot exista dificultăți operaționale, întârzieri logistice sau schimbări de procese interne. Ceea ce nu pot înțelege este de ce aceste aspecte nu sunt comunicate clienților în mod proactiv și într-un termen rezonabil.
Am observat în comunitate explicații referitoare la schimbarea sistemului logistic. Dacă aceasta este cauza întârzierilor, atunci apare o întrebare legitimă: de ce nu au fost informați clienții înainte de plasarea comenzii sau imediat după aceasta? O astfel de informare mi-ar fi permis să iau o decizie în cunoștință de cauză și, dacă era necesar, să anulez comanda și să achiziționez produsul din altă parte.
Sunt client al companiei de peste 22 de ani și nu invoc acest aspect pentru a solicita un tratament preferențial. Mă aștept însă la un nivel minim de profesionalism, respect și transparență în relația cu clienții, mai ales atunci când sunt implicate sume de bani deja achitate și termene de livrare asumate.
Consider că această situație putea fi gestionată mult mai eficient printr-o comunicare simplă și onestă. Un singur apel sau un e-mail de informare ar fi eliminat complet această experiență neplăcută.
Aștept o clarificare urgentă privind statusul comenzii, precum și un termen realist de livrare.
la 03-06-2026 06:08 AM
Salutare!
Din păcate, doar ei pot să te lămurească în această speță și dacă ai depus sesizări, trebuie să îți răspundă. Știu că sunt ceva întârzieri la livrarea comenzilor.
Baftă multă!
la 03-06-2026 08:37 AM
Salut, @rob_ert!
Într-adevăr, în acest moment, din cauza migrarii la un nou sistem de gestiune, livrarile pot înregistra întârzieri temporare. Ne cerem scuze pentru inconvenient si mulțumim pentru înțelegere.
la 03-06-2026 11:27 AM
Concluzia fiind ca voi primi produsul cand?
la 03-06-2026 11:35 AM
Mi-aș dori să-ți pot oferi un răspuns exact. Din păcate nu avem un termen de soluționare în acest moment, dar sper să se rezolve cât mai repede. Colegii noștri fac toate eforturile ca livrările să fie onorate cât mai rapid.
la 03-06-2026 12:04 PM
Ai comanda neonorata din 18.05.2026 ? Stai bine, eu am din 30.04.2026...
la 03-06-2026 01:06 PM
De-a dreptul dezamagitor, nici nu stiu ce am putea face amandoi in aceasta situatie.
la 03-06-2026 02:00 PM
Eu am retur înregistrat pe 26.05.2026 la o comandă online primită tot pe data de 26.05.2026 si nici pana astăzi 03.02.2026 nu a fost ridicat … sunt complet dezamăgit de această companie și treptat voi renunța la serviciile lor , nu respecta politica de retur , dreptul de retragere și practic relația orange - client este una lipsită de profesionalism și de o bună gestionare a situației … îmi pare rău să experimentez această situație și să ajung la asemenea concluzii …. Păcat
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor