anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda iPhone 18 pro/Pro max

Cristi37
Junior entuziast

Buna ziua când au de gând să ajungă precomenzile la telefoane ?

7 Răspunsuri 7

Radutuby
#StarMember

Salutare, 

De obicei, livrarea precomenzilor depinde de modelul ales și de disponibilitatea stocului. Cel mai bine este să verifici statusul comenzii în contul Orange sau să contactați serviciul de suport pentru o estimare exactă.🙂. 

O zi frumoasă să ai.

Cristi37
Junior entuziast

Comanda făcut pe 16 sept și îmi spune livrare estimată 25 sept suntem în 27

Salutare!

În acest caz, le pui o întrebare în Magazinul online, la adresa [email protected] și sper ca zilele următoare să primești un răspuns. 

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Cristi37
Junior entuziast

Am înțeles , mulțumesc mult am trimis .Daca stam doar cu sper și cu speranța e clara treaba

Eu sunt un simplu client care ajută, nu sunt salariat de la Orange.

Cu plăcere!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Cristi37
Junior entuziast

Știu Domnul Vio toți suntem clienți până la urmă, până la iPhone 15 pro nu am mai comandat sărit 3 trepte de generatii

Razvan
#StarMember

Din ce am citit pe alte forumuri, telefoanele se aduc pe calupuri, cam o dată pe săptămână. Acum depinde pe ce loc v-ați clasat la precomandă, deoarece puteți prinde valul 1, 2 sau 3 de livrare, funcție de cate telefoane alocă importatorul oficial la distribuitori.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.