anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu poti achizitiona produse in rate pana cand comenzile anterioare nu sunt finalizate !

silviu21
Începător
Nu poti achizitiona produse in rate pana cand comenzile anterioare nu sunt finalizate !
imi apare acest mesaj cand dau finalizare comanda
ma poate ajuta cineva ce inseamna?
multumesc
12 Răspunsuri 12

svetalex
Maestru
să înțeleg că mai ai o comandă în curs de procesare?

Jay
Campion certificat
Poate este vreo eroare pe cont.. ar trebui sa încerci sa vorbești cu cei de la magazinul online.. Exista intr-adevar o limită pentru comenzile în rate.. daca mai ai asa ceva..

Miha_Z
#StarMember
Inseamna ca mai ai comenzi nefinalizate. Ai mai facut o comanda anterioara si urmeaza sa fie aceea procesata?

teacher_
#StarMember
Trebuie sa intri in contul tau, la comenzile tale și să îți anulezi toate comenzile făcute până atunci. Intra în coșul tău, și vezi daca ai ceva nefinalizat.

Miha_Z
#StarMember
Pe un numar poti lua in rate daca te afli in ultimele 6 luni. Daca ai mai facut rate si vrei tot pe acelasi numar sa mai adaugi si alte produse in rate, dar nu te afli in ultimele luni, ai doar varianta de a achizitiona produsul la pret intreg.

teacher_
#StarMember
Cred că a avut mai demult o comanda nefinalizată care nu a fost ștearsă din sistem..și nu îl lasă acum să facă alta comanda.

Jay
Campion certificat
Eu am o comanda nefinalizata de acum 13 ani.. si, nu am primit mesajul asta..

Vio73
#StarMember
Sau poate rate pe care nu le-a încheiat și dorește un alt produs. Dar nu cred că se poate. Eu am comandă nefinalizată pe cont (anulată) și am putut lua produse în rate.

Romeo_
Senior certificat
Trebuie sa verifici statusul comenzii anterioare daca nu ai finalizat-o poate o poti sterge sau poate nu ai suficiente fonduri daca folosesti un card de cumparaturi

DanielaH
Moderator
@silviu21, ai reușit să finalizezi comanda în magazinul online? Cum ai procedat?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

DanielDragoiu
Junior

In 15.12.2022 , am incercat sa fac o comanda online Orange. Si surpriza , am o comanda nefinalizata din 27.04.2020. Telefon livrat, platit si ajuns oale si surcele !! Si efectiv n-am ce face. Solicitarile oricum nu le baga nimeni in seama, nimeni nu citeste, deci nimeni nu raspunde.  Pun aici o mica "plangere" , convins oricum ca nimeni nu va reactiona (di oficiali) !! Atasez si un screenshot!

Salut, @DanielDragoiu! Bun venit în Comunitate!

Am trimis situația ta colegilor noștri de la magazinul online pentru modificarea statusului comenzii. În maximum 24 ore vei putea putea plasa o noua comandă.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.