anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu poti achizitiona produse in rate pana cand comenzile anterioare nu sunt finalizate !

silviu21
Începător
Nu poti achizitiona produse in rate pana cand comenzile anterioare nu sunt finalizate !
imi apare acest mesaj cand dau finalizare comanda
ma poate ajuta cineva ce inseamna?
multumesc
12 Răspunsuri 12

svetalex
Senior certificat
să înțeleg că mai ai o comandă în curs de procesare?

Jay
Campion certificat
Poate este vreo eroare pe cont.. ar trebui sa încerci sa vorbești cu cei de la magazinul online.. Exista intr-adevar o limită pentru comenzile în rate.. daca mai ai asa ceva..

Miha_Z
#StarMember
Inseamna ca mai ai comenzi nefinalizate. Ai mai facut o comanda anterioara si urmeaza sa fie aceea procesata?

teacher_
#StarMember
Trebuie sa intri in contul tau, la comenzile tale și să îți anulezi toate comenzile făcute până atunci. Intra în coșul tău, și vezi daca ai ceva nefinalizat.

Miha_Z
#StarMember
Pe un numar poti lua in rate daca te afli in ultimele 6 luni. Daca ai mai facut rate si vrei tot pe acelasi numar sa mai adaugi si alte produse in rate, dar nu te afli in ultimele luni, ai doar varianta de a achizitiona produsul la pret intreg.

teacher_
#StarMember
Cred că a avut mai demult o comanda nefinalizată care nu a fost ștearsă din sistem..și nu îl lasă acum să facă alta comanda.

Jay
Campion certificat
Eu am o comanda nefinalizata de acum 13 ani.. si, nu am primit mesajul asta..

Vio73
#StarMember
Sau poate rate pe care nu le-a încheiat și dorește un alt produs. Dar nu cred că se poate. Eu am comandă nefinalizată pe cont (anulată) și am putut lua produse în rate.

Romeo_
Senior certificat
Trebuie sa verifici statusul comenzii anterioare daca nu ai finalizat-o poate o poti sterge sau poate nu ai suficiente fonduri daca folosesti un card de cumparaturi

DanielaH
Moderator
@silviu21, ai reușit să finalizezi comanda în magazinul online? Cum ai procedat?

DanielDragoiu
Junior

In 15.12.2022 , am incercat sa fac o comanda online Orange. Si surpriza , am o comanda nefinalizata din 27.04.2020. Telefon livrat, platit si ajuns oale si surcele !! Si efectiv n-am ce face. Solicitarile oricum nu le baga nimeni in seama, nimeni nu citeste, deci nimeni nu raspunde.  Pun aici o mica "plangere" , convins oricum ca nimeni nu va reactiona (di oficiali) !! Atasez si un screenshot!

Salut, @DanielDragoiu! Bun venit în Comunitate!

Am trimis situația ta colegilor noștri de la magazinul online pentru modificarea statusului comenzii. În maximum 24 ore vei putea putea plasa o noua comandă.