la 26-03-2025 01:08 PM
Buna ziua. telefonul Samsung galaxy a56 varianta 256GB va aparea la vanzare la Orange Romania?
Pe site a aparut cel cu 128 GB.
Merci
la 26-03-2025 04:04 PM
Tocmai am primit răspuns la mesajul transmis la adresa de mail indicată care sună după cum urmează:"momentan acest model nu va fi comercializat in varianta de 256GB si nu au o informatie daca va fi vreodata in oferta".cam ciudat că un produs nou apărut nu este ofertat, presupun că mai sunt și alții care îl doresc. Daca nu se vrea , ne portam la alții care îl au deja.sau cine știe, poate " strică piața" acest produs.
la 26-03-2025 01:28 PM
Salut,
Este posibil să fie adăugat în ofertă ulterior, dar nu există informații oficiale despre acest lucru. Le poți pune această întrebare direct prin mail la adresa magazinonline@orange.ro
la 26-03-2025 04:04 PM
Tocmai am primit răspuns la mesajul transmis la adresa de mail indicată care sună după cum urmează:"momentan acest model nu va fi comercializat in varianta de 256GB si nu au o informatie daca va fi vreodata in oferta".cam ciudat că un produs nou apărut nu este ofertat, presupun că mai sunt și alții care îl doresc. Daca nu se vrea , ne portam la alții care îl au deja.sau cine știe, poate " strică piața" acest produs.
la 26-03-2025 04:12 PM
Am trimis și eu un mail, sunt curios daca este răspunsul standard.
Este greu de spus daca va intra în oferta sau nu. Au existat multe modele care nu au fost comercializate (probabil cerea a fost mica în trecut la produsele similare).
Exista varianta magazinelor de profil gen eMag, Altex etc.
26-03-2025 02:31 PM - editat 26-03-2025 02:32 PM
Salutare!
Poți întreba la ei. Cum? Insiști pe un produs din magazinul online, fiind logat , până se deschide o fereastră pop-up în care ești întrebat dacă ai nevoie de ajutor. Bifezi butonul ,,da" și apoi intri în legătură cu ei prin chat, adică fix cu cei de la Magazinul online Orange. Bine, o faci în cursul săptămânii, între 9-19, nu în weekend.
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor