anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce este obligatoriu ca la plasarea unei comenzi sa trec CNP-ul?

JustCosmin
Junior

De ce este obligatoriu ca la plasarea unei comenzi sa trec CNP-ul? Este prima data de cand dau comenzi online cand dau peste asa ceva.

21 Răspunsuri 21

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Mersi frumos! In cazul asta, misterul continua. :))

Client Orange

Nimic nu rămâne în ceață. Doar puțină răbdare. 😉

mihai_13
Maestru

curios "chestia" cu CNP ul  nu am "prins-o"  niciodata si iau in rate telefoane de 12 ani de la Orange - probabil ca deja toti clienti  de la abonamente au CNP ul deja in sistem  dar pentru clientii prepay  probabil ca este necesar  pantru securitatea si "regulile" unei tranzactii securizate...

Nici ca abonat nu apare.

nu apare "aparent"  dar in momentul care ai facut abonament te ai prezentat cu buletin / c.i  si stiu ca ti-sa facut o copie  la "dosarul"(😁) de abonament ...

om1
Junior

sunt cetatean strain. NU AM CNP. si daca as avea nu l-as declara unei companii pentru cumparare credit prepay. plus adresa de domiciliu nu ar trebui impartasita cu o companie care ofera un serviciu asa-zis anonim cand platesti cu credit card, compania de credit valideaza platitorul.  practic nu poti folosi orange decat cumparand cartela de reincarcare. dar daca vrei sa tii numarul activ pe o perioada mai lunga si esti in alta tara, practic ei te exclud din clientela. n-ai cum sa cumperi cartela credit orange romania din USA sau alta tara. consider asta un abuz. si un risc urias de expunere a datelor personale. dar ma rog, oile fac totul cum li se spune si mai sunt si cei care li se pare normal ca niste necunoscuti sa fie in posesia datelor lor personale. eu nu mai prelungesc serviciul. stati si jucati-va cu pic si poc sau cum **beep** ii cheama pe aia cu floricele. 

Lucifer
Cunoscător

Wow... un alt abuz marca Orange. Sunt curios care e temeiul juridic prin care este absolut necesar CNP-ul pentru comenzile online? Practic au eliminat cetatenii straini din clientela.

Nu e mare paguba, sunt o groaza de magazine online. Sunt sigur ca ne vom descurca.