anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot anula o comanda de telefon si abonament?

mario3
Junior

Buna seara, am dat comanda de un telefon in aceasta seara dar din greșeală am adaugat doua telefoane, cum pot anula comanda ?

1 Soluţie acceptată‚

Anca07
#StarMember

Buna @mario3 

Verifica solutia oferita AICI pentru a anula o comanda.

Initial, verifica statusul in care este aceasta pentru a sti exact ce trebuie sa faci.

Te asteptam sa ne spui daca ai rezolvat.

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Anca07
#StarMember

Buna @mario3 

Verifica solutia oferita AICI pentru a anula o comanda.

Initial, verifica statusul in care este aceasta pentru a sti exact ce trebuie sa faci.

Te asteptam sa ne spui daca ai rezolvat.

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

O sa sun maine la 300

Seara buna si multumesc 

Cu drag @mario3 

Seara faina 🌙si tie, si te mai asteptam in comunitate.

Mai am o intrebare, cand voi fi sunat de cei de la orange pentru confirmare voi putea anula abonament pe care l-am făcut în seara asta si cele doua telefoane? 

Ai un termen de 14 zile calendaristice in care poti anula un contract facut online/telefonic.

Poti suna la 300 maine si discuti cu cei de la Oramge, si cu siguranta vei fi ajutat sa anulezi comanda pt cele 2 telefoane si sa reziliezi si abonamentul incheiat, daca asta iti doresti.

Multumesc mult, seara buna 

Cu drag, seara faina🌙

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut, @mario3. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Te așteptăm să ne spui cum ai rezolvat și apoi dacă te-a ajutat răspunsul primit de la @Anca07 te rugăm să îl marchezi ca soluție pentru a veni și în ajutorul altor membri.