anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda

ANDREICHELU
Junior

Salut! Eu am înțeles ca orange are livrare produse în 1-5 zile lucrătoare. Ceea ce nu înțeleg de ce au făcut prelungirea de abonament, cat timp ei nici măcar n-au predat coletul la curier. 

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

Salut!

Ne dai, te rog, numărul comenzii să întrebăm și noi colegii care este statusul livrării? Când ai plasat comanda? În contul My Orange cum apare?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

comanda are status de procesare. Plasată vineri. Tot vineri mi-au făcut prelungirea de contract. Nu a durat mai mult de 3 minute să-mi facă prelungirea, dar produsul comandat …. el e lipsă. Întrebi peste tot e în depozit așteaptă să vină curierul. De ce nu a ridicat curierul ieri comanda? Ea era deja gata la ora 13:30 când am vorbit cu cei de la orange așteptau să vină curierul. 

Uitați-vă la datele de comandă. Am comenzi de anul trecut cu status de în procesare 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Prelungirea se face automat, dar livrarea este evident că durează ceva mai mult, nu poate fi instantanee.

Am înțeles asta și am specificat în primul mesaj. Dar dacă comanda a fost gata ieri. De ce nu au predat-o la curier ieri? 

comanda gata  - dar "colectarea" se face de catre firma de curierat la o anumita ora care nu depinde de Orange  - firma de curierat poate colecta coletele si a doua zi..

Salut,
Firmele de curierat intampina o perioada mai incarcata in acest interval de timp. Te asiguram ca ai nostri colegi au in vedere finalizarea acestui proces in termenul de livrare a comenzilor (de 1/5 zile lucratoare), comanda ta fiind inca in acest termen. Multumim!