anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce să cumpăr de 10 euro din magazinul online?

Ascary
Campion certificat
Salut prieteni. Apelez din nou la bunăvoința vostra drept pentru care va cer sfatul in urmatorul caz: am un voucher Orange in valoare de 10 euro si care imi expira la sfarsitul lunii, dati-mi o idee, ce sa cumpar online de ei? Daca va ajută, mai am si 100 de puncte OTY :)). Merci frumos!
29 Răspunsuri 29

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
@Ascary: Vezi ce patesti daca te intreci pe tine insuti.... :)) Acum grabeste-te pentru schimbare / S-a n-ajunga la pachet / Ca daca-o fi deja-n livrare / Vei regreta ca-i desuet.

Cathy
Explorator entuziast
Eu mi am comandat castiile astea. https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-all/jbl-casti-inear-t110-black Transportul a fost gratuit si au venit foarte repede. Chiar acum cand scriu randurile astea, ascult muzica, sunt foarte tari .Sper sa nu ma strige vreun coleg ca nu-l aud :)))

Anca07
#StarMember
Nu te contrazic referitor la nr de telefon pentru a modifica o comanda. Ai reusit sa anulezi sau te-ai razgandit?:)

Ascary
Campion certificat
Nu am reusit Anca,de 3 ori am sunat la 300,insa nu s-a putut sa-mi faca legatura cu magazinul online,fiind liniile ocupate. Am lasat o cerere sa ma contacteze ei cand sunt mai liberi. _______ Da Flo m-am grabit si sunt suparat si pe Anca ca mi-a zis ce a luat si de aici a pornit toata tevatura...ca nu putea si ea sa taca din gură :)))

Anca07
#StarMember
Sorry not sorry?:)) glumesc. Trebuia sa ai putintica rabdare sa mai primesti cateva recomandari. Initial si eu am oscilat intre modelul ales de tine si bateria de la hama. A castigat cea din urma pentru porturile disponibile si pentru faptul ca e fast charge. Si sincer chiar e. Plus ca nu se supraincalzeste absolut deloc in timpul utilizarii.

Jay
Campion certificat
Ascary, in afara de faptul ca Anca are dreptate, exact asta am vrut sa spun si eu, ca te-ai grabit, nu mergea sa anulezi comanda din cont? Eu n-am fost prea atenta cand am facut cea mai recenta comanda, pentru ca ma gandesc mult pana sa comand ceva 😄 si, nu-mi amintesc daca nu cumva mergea anulata din cont..

Ascary
Campion certificat
Băi Jay, când ma feliciti cand ma mustruluiesti,hotaraste-te. 🙂 Stiu ca Anca are dreptate si eu tot pentru incarcare rapida m-am gandit ca e mai misto Hama,dar din pacate nu m-a sunat nimeni de la magazinul online. Flo o sa aiba si el dreptate,probabil ca e deja la curier. Eu m-am străduit sa vorbesc cu ei dar se pare ca acum cand toata lumea cumpara mai ales online or fi foarte ocupati. Asta e,pana la urma e o baterie si nici nu stiu cat si daca am s-o folosesc,poate doar atunci cand plec cu barca pe Marea Neagra sa am nevoie in caz ca ma lasa generatorul. ______ Anca,pe viitor nu mai amărî lumea,ce daca am luat Huawei cand puteam sa iau un Samsung mai performant la aceeasi bani...ete nah,te bagi tu repede :)))

Jay
Campion certificat
Păi, n-am vrut să te demoralizez, de-aia te-am felicitat.. acum, dacă te-ai ofticat, nah.. nu prea mai conta.. :)) App de comanda.. comanda mea a venit de azi pe mâine.. nici n-a apucat sa mă mai anunțe nimeni.. deci, mai bine sa te bucuri decât să-ți pară rău :)))

Ascary
Campion certificat
Mi-a venit Super Touch-ul. I-am facut si o proba. Mi-a incarcat Note-le 9 de la 25% la 100% in 40 minute. Avea 75% putere cand a venit si a consumat cam 40% pentru incarcarea de mai sus. El s-a incarcat apoi 100% intr-o ora. Nu s-a incalzit nici la incarcare nici la furnizare. Display-ul e cool,stii exact ce putere ai in el mereu. Hai că-i mișto bateria. Nu-s suparat ca cei de la magazinul online nu m-au mai sunat. Poate ca-i mai bine. A venit si f repede tinand cont ca a fost weekend-ul la mijloc. Mă declar multumit de tot. 🙂

Jay
Campion certificat
Eeh, și eu as fi, dacă n-as avea de ales.. :)))

Miha_Z
#StarMember
@Jay ce rautacioasa esti :)) Vezi ca se oftica repede @Ascary si tot vrei sa-l ataci.... Sa stapanesti cu placere produsul.

Ascary
Campion certificat
Cred ca e vina mea,stii cum e ,nu pune întrebări prosteşti, dacă nu vrei răspunsuri stupide.

Vio73
#StarMember
Să te bucuri de el!

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
@Ascary dac-ai insistat / Ai primit ce-ai cautat / Super Touch-ul sa-l uzezi / Pana cand o sa-l casezi. /// Feedbackul primit e mare / Deci inteleg ca-i o-ncantare / Iar punctele ce-ai folosit / In van nu le-ai irosit. /// Experienta aici postata / Cu detalii exemplificata / Pentru membrii vechi sau noi / Va fi un un exemplu de soi.

Ascary
Campion certificat
Thanx Flo.