anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Black Friday 2024 la Orange

And04
Senior

Salut

Azi a inceput Black Friday la Orange. Unele oferte sunt bune ce-i drept, insa site-ul functioneaza deplorabil as putea spune.

Incerc sa accesez pagina anumitor telefoane dar ba se incarca dupa 5 minute si primesc 'Sesiunea ta a expirat' sau primesc direct eroare cu 'Ne pare rău, dar nu am reușit să încărcăm produsul dorit'.

Daca tot se organizeaza Black Friday, unde teoretic numarul de accesari al site-ului va fi foarte mare, nu ar strica niste servere mai bune si niste teste interne pentru a vedea daca site-ul sustine acel numar mare de accesari.

Sunt curioasa daca la voi merge ok.

And04_0-1730794426156.png

And04_0-1730794590649.png

De asemenea, va invit sa scrieti in comentarii ce v-a atras atentia in mod special. Ati prins vreo oferta buna? 😄

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Junior

Buna,

Merge la fel de greu și la mine, unele produse nu se incarca.

Însă nu este un lucru anormal având în vedere că se fac pregătiri de Black Friday.

Probabil că problemele se vor remedia în curând.

MihaiC99
Junior

Îmi place noul aspect al magazinului online este foarte atrăgător.

Sa sperăm că si ofertele vor fi pe măsură.

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

@And04 colegii au lucrat de dimineață la website, acum ne-au spus că totul este în regulă.

Ne poți confirma că funcționează ok și la tine, te rugăm?

Confirm ca merge mult mai bine acum, multumim pentru promptitudine!

Nandy1973
Junior entuziast

Ce pot castiga abonatii actuali  de Black Friday?Eu sunt abonat Orange din septembrie deci boboc,am ceva avantaje,reduceri?

Reducerile de Black Friday sunt niste reduceri suplimentare fata de preturile standard care nu au legătură cu vechimea.

Black Friday este o campanie de reduceri pentru produse si servicii (asta in cazul in care eMag nu te-a facut sa spargi pana acum radioul sau televizoul...). Daca, totusi, mai ai nevoie de produse noi sau servicii suplimentare, poti sa le adaugi la preturi mai mici.

Rishabh_97
Începător

Are we going to see any special offers this time?

I expect the best offers to be tomorrow and possibly over the weekend.