anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ati patit sa primiti telefonul cu cutia desigilata? Patanie cu Fan Curier

Marius19
Junior

Am comandat telefonul pe data de 2, pe 3 Fan Curmi l-au trimis dar nu a ajuns decat pe 5 asta dupa ce am dat niste telefoane. Pe site-ul Fan Curier aparea ca telefonul a plecat din Bucuresti dar dupa doua zile inca nu ajunsese in Iasi, lung drum se pare. Dupa ce au verificat fizic l-au descoperit ca de fapt ajunse si in aceiasi zi mi l-au dat . Greseala mea a fost ca nu am rupt ambalajul de plastic de la Fan Curier sa verific care e starea coletului. Cand l-am deschis am descoperit cutia cu ambalajul rupt dar era prea tarziu.Oricum telefonul pare OK cu toate foliile pe el lipite. Am scris mai degraba ca un avertisment sa aveti grija sa nu faceti ca mine.  

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Pana acum, niciun produs comandat de la Orange (telefoane sau accesorii) nu a venit desigilat. Verifica, te rog, daca nu cumva este REsigilat si facturat ca atare.

Nu este facturat ca REsigilat. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Nici eu nu am patit niciodata cu un produs (nou) comandat de la Orange. Daar...bine de stiut.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nici eu nu am pătit niciodată cu telefoanele luate de la Orange așa ceva și iau cel puțin unul pe an. Te sfătuiesc, dacă e umblat la telefon, să-l dai retur.

Telefonul avea foliile originale lipite pe el, nici un semn ca s-a umblat in cutie propriu zis, doar sigiliul de la cutie rupt suficient ca sa ridic capacul fara probleme.

Dorel a umblat aiurea.