Exista posibilitatea sa nu se mai fabrice, avand in vedere ca sunt accesorii pentru modele mai vechi de telefoane. Saau...sa nu mai fie cererea pentru ele atat de mare, si atunci, chiar daca se fabrica, se nu se mai faca restock la ele, pentru a nu ramane cu ele pe stoc.
Nu stiu daca e neaparat o strategie de marketing. Inteleg de ce e deranjant, dar incerc sa inteleg si de ce Orange ar putea sa nu le mai aiba pe stoc.
De curiozitate, pentru ce model de telefon cauti accesorii?
Cu toate ca nu recomand fake-urile, cand vine vorba de accesorii, daca e vorba de o husa, ma intereseaza mai putin sa fie facuta de Apple, de exemplu, cat sa fie o husa rezistenta. Pentru marul de pe spate platesti de foarte multe ori mai mult decat face. Asa ca, in ceea ce privesc accesoriile (huse in special), ma ghidez dupa alte aspecte, si mai putin daca este sau nu "original". Faptul ca nu e original, nu inseamna neaparat ca e de o calitate scazuta, la fel cum faptul ca este nu e o garantie a calitatii. Depinde. :)
Cum ziceam, cand vine vorba de accesorii, eu unul ma uit in primul rand dupa calitatea produsului, si apoi dupa brand. Iar daca varianta "originala" mi se pare ca nu e ok, sau costa exagerat de mult pentru ce ofera (vezi husele Apple, de exemplu, si nu cele din piele) eu unul o sa iau de la alta firma. Nu ma intereseaza sa arate marul pe spate, ma intereseaza sa-mi protejeze ca lumea telefonul. Daca nu se poate sa fie si originala si sa ofere si protectie ca lumea, o sa prioritizez intotdeauna calitatea inaintea brand-ului.