anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați reușit să cumpărați ceva de Black Friday?

teacher_
#StarMember
La eMag a început BF. Dintre oferte, un Samsung A10, telefoane Pocophone, Huawei P20 la super preturi. Ce ați cumparat până acum convenabil?
Și la ce vă așteptați din partea Orange?
74 Răspunsuri 74

Gianni
Cunoscător certificat
Așa a fost dintotdeauna cu firmele de curierat,au puțin personal disponibil iar cu ofertele acestea înainte de sărbători e și normal să nu mai facă față. La noi curierii sunt foarte prost plătiți ,si nu găsesc persoane disponibile care să facă aceste servicii. Poate pe viitor aceste probleme vor fi rezolvate si serviciile vor fi mai rapide și de calitate.

Ascary
Campion certificat
Cred ca la Vio e cu totul alta incurcatura. S-a ratacit pe undeva telefonul lui.Suntem vecini iar eu am primit prin curieri mai multe colete de BF de la firme diferite,unul chiar de la Orange.

Vio73
#StarMember
E problema exclusiv de la curier, nu de la Orange.

Ascary
Campion certificat
In depozitul Fancurier Pitesti mi-a stat doua săptămâni o canapea fara ca sa mi-o livreze desi era cu livrare la domiciliu. In tot acest timp i-am disperat cu telefoanele pe cei care imi trimiseseră canapeaua. Curierul era de vina.

Vio73
#StarMember
Eu sunt extrem de supărat pe situația asta!

Gianni
Cunoscător certificat
In scurt timp aceste probleme se vor rezolva ,dacă cei de la firmele de curieri nu-și respectă clieniți , ei vor avea de pierdut.

Vio73
#StarMember
Cu greu, s-a rezolvat și la mine. Nu a fost vina Orange, repet, ci a firmei de curierat. S-a mișcat extrem de greu și cu totală lipsă de comunicare.

Razvan
#StarMember
Firmele de curierat sunt subdimensionate și este normal sa nu facă față comenziliilor mari în perioada de BF și Crăciun.

Vio73
#StarMember
E o lecție care trebuie reținută bine!

anty
Începător
Am vrut sa iau un tv cu program love de la orange; pret cu 1000 lei mai mult pret orange la Televizor LED Smart UHD Samsung 138cm QE55Q60RATXXH 4104,81 Lei; la emag 3.39999 Lei Compari de la 3 099,00 RON preturi actuale , daca plateau de doua ori diferenta?

Ascary
Campion certificat
Parca la Altex e de doua ori diferenta...nu stiu sigur. Si Carrefour-ul cumva?

Neaplicabil
Anul acesta nu mi.am luat nimic.Doresc succes tuturor

Ascary
Campion certificat
Poate la anul vor fi oferte mai bune ca anul acesta si vei recupera ce ai pierdul de acest BF 🙂

Vio73
#StarMember
Pot spune că am luat un TV smart 4k Sony, dar după Black Friday!

Ascary
Campion certificat
Dar tot cu o reducere substanțială daca am inteles bine 🙂