anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați reușit să cumpărați ceva de Black Friday?

teacher_
#StarMember
La eMag a început BF. Dintre oferte, un Samsung A10, telefoane Pocophone, Huawei P20 la super preturi. Ce ați cumparat până acum convenabil?
Și la ce vă așteptați din partea Orange?
74 Răspunsuri 74

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Da, am reușit să găsesc o ofertă bună, zic eu. Problema este că la noi Black Friday reprezintă puține oferte reale ascunse după multe oferte false. Pentru că am căutat telefoane pentru cam toate rudele și prietenii, am fost familiarizat cu prețurile. Doar așa am știut că ofertele alea de 40-60% erau în realitate de 5-10%. Unei persoane care munceste, are o familie de întreținut, un hobby, și nunare timp să stea săptămâni sa caute oferte, cred ca ii e imposibil să faca distinctia dintre o oferta cu adevarat buna si una fictiva. M-as aștepta de la Orange la oferte sincere, preturi competitive fata de ale altor magazine online, și să se adreseze si telefoanelor de interes (iPhone 11, Note 10+, Galaxy A70, Galaxy S10+).

Razvan
#StarMember
Mi s-a părut slăbuț acest BF, prin urmare aștept reducerile de Crăciun.

Miha_Z
#StarMember
Eu nu am cumparat nimic de Black Friday. In schimb am achizitionat miercuri la fidelizare Note 10+. Nu stiam daca va intra in oferta Orange si am vrut sa-l ofer cadou cat mai repede. Nu stiu daca am facut o alegere buna, dar voi vedea in viitor.

Vio73
#StarMember
Eu chiar am obținut o reducere de Black Friday la Emag. M-am uitat a doua zi, iar produsul respectiv era mai acum cu aproximativ 200 de lei.

Gianni
Cunoscător certificat
Am reușit să fac comandă pentru un frigider in două uși; sper să și ajungă la destinație care este in aproximativ 15 -20 zile , aștept în continuare răspunsul de la curier pentru transport.

Ovidiu_1
Junior entuziast
am luat un fierbator electric de la altex

Ascary
Campion certificat
Din magazinul Online Orange,doua kituri Philips Hue (baza și 3 becuri inteligente fiecare) si o priza inteligenta Fibaro,toate produsele reduse cu 40% de BF

Vio73
#StarMember
Din păcate, la mine încă n-a ajuns telefonul comandat la Orange. Am fost azi la Fan Courier și nu l-au găsit în depozit. Au zis că e la curier pe teren, iar ăla nu știe nimic. Foarte neplăcut și servicii de tot râsul oferite de firma de curierat.

Ascary
Campion certificat
In perioada asta e mare harababura cu transportatorii. Eu aștept un tablou cu licheni de doua săptămâni 🙂 Sa vedem produselepe care le-am comandat astăzi în magazinul online când vor ajunge. Pe site scria că în 5 zile dar parca am rezerve...

Vio73
#StarMember
E jale! Nu mai fac niciodată greșeala să comand online așa. Poate doar cu ridicare din magazinele fizice. E o harababură totală și fiecare dă vina pe altcineva.

Gianni
Cunoscător certificat
Eu am reușit să primesc comanda după 15 zile,a ajuns mai devreme cu 5zile,eu am fost puțin mai norocos ,alții însă nu, dar pînă la urmă vor fi cu toți mulțumiți.

Neaplicabil
Dap, de-aia eu prefer sa dau comanda inainte sa inceapa nebunia la toate magazinele, de la magazine care au Black Friday "prelungit". Al meu Moto Action, de exemplu, a venit in 2 zile.

Ascary
Campion certificat
Chiar si cu ridicare din magazin e complicat, Vio. Pentru Note 10 am stat o luna ca sa vina,in magazin ma refer, iar apoi am anulat comanda. Cu Note 9,livrare prin curier, am stat doua săptămâni si era vara.Ma saturasem sa tot sun la 300. Pana la urma a venit. Produsele pe care le-am comandat alaltaieri sper ca vor ajunge pana de Craciun :))) Nu arde nimic, sunt doar niste becuri pana la urma,dar cand e vorba sa vina un telefon,asteptarea e foarte grea.

Vio73
#StarMember
Foarte proastă organizarea la firmele de curierat. Probabil că trebuiau să suplimenteze personalul în aceste perioade.

Ascary
Campion certificat
Mie mi-au venit ieri kiturile Philips. Le-am primit chiar mai repede de 5 zile cat era mentionat termenul de livrare pe magazinul online.