anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare pachet internet și TV prin fibră

r3musgfx
Junior
Salut.
Acum ceva timp am fost în magazinul Orange pentru a îmi face un abonament Orange TV și internet prin fibră, mai exact pe data de 6 octombrie.
De atunci aștept să mi se facă instalarea pentru fibră. Au venit două echipe la mine acasă unde să facă instalarea și au constatat că nu e semnal. Am sunat la Orange de 3 ori de atunci și îmi spun că se ocupă cei de la tehnic cu instalarea. De fiecare dată răspunsul lor a fost vă sunăm noi când se rezolvă...
A mai întâlnit cineva această situație ?
22 Răspunsuri 22

r3musgfx
Junior
Salut. Revin cu noutăți după o lungă perioadă de așteptare. Luni seară mi-au fost instalate, în sfârșit, pachetele de internet și televiziune prin fibră. Acest lucru s-a întâmplat după ce un reprezentant Orange mi-a transmis că nu se poate face instalarea la adresa mea. Apoi după câteva zile am primit un nou telefon menționând că s-au rezolvat problemele din teren și că vor veni din nou cu instalarea. Așa că, mulțumesc tuturor ce au citit/răspuns acestui topic :).

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Mă bucur că până la urmă s-a rezolvat. Sper să te bucuri din plin de serviciile Orange!

CristianIlie
Junior

Sa ziceti mersi. Eu aici de 15 ani folosesc internet fix prin cablu de telefon (ADSL) unde cea mai mare viteza e de 800 de kile. Telepom , Orange acelasi **beep**. Plus ca platesc si 60 de lei numai interentul. SI factura creste de la luna la luna. Daca cineva de la orange citeste mesajele de aici. Mesajul meu e sa ma cac pe infrastructura voastra veche si de **beep**. 

Ce anume te retine sa ramai agatat? Digi nu are fibra? Ce viteze ai pe mobil (Orange)? Ai varianta de Net Fix 4G (8 sau 10E lunar). Poti face Orange Love (net fix 4G + tv prin satelit).

Mobil Orange maxim H. Nici vb de 3g macar deoarece harta de acoperire spune altceva iar in realitate ai viteza de 100 de ori mai mica. Maxim 0,4 mb/s. Digi nu are infrastructura la mine. Deaia shnt agitat deoarece sunt obligat sa raman la ei ca nu am alte optiuni;)

H este 3G.

2G<3G<H<H+<4G<4G+<5G

Ceilalti operatori cum stau cu semnalul? In principiu, daca unul sta mai bine cu semnalul (mai multi megalai), poti lua o cartela si sa o pui intr-un router.

Cei mai multi megalai are vodafone. 0.7 

Eeee sare routerul in sus cand incarci o poza pe fcb :)))

Ai facut treaba, nu gluma :))