anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Continuare abonament Orange love

user_18946079
Începător

Salutare! Îmi expira abonamentul OLove internet 100 și TV essential.... Încerc de 2 săptămâni sa găsesc pe cineva la 300 /bonusuri și fidelizari / orice operator care să-mi facă o oferta buna la preț pt aceste produse, însă fără succes... Noua oferta, poate ați văzut,pe site, fibra 500 + TV essential, la doar 21 lei... Menționez  ca plătesc la dublu, acum pt aceste servicii la o calitate mult mai mica.... Internetul nu trece de 80, iar pe TV, 30% din canale le recepționez distorsionat...atât poate infrastructura aici la mine în zona... 

Întrebarile mele, sunt  :

- cum reușesc sa vorbesc cu cineva competent care sa ma facă sa rămân client? 

- mai are cineva serviciile acestea și la ce preț?

Va mulțumesc! 

Screenshot_20231228_234742_com.orange.contultauorange_edit_250691281464351.jpg

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Te sfătuiesc să depui o sesizare sau cerere de reziliere ( cred că e mai eficientă) din secțiunea Contact ( mai jos, unde scrie Trimite-ne un mesaj):

https://www.orange.ro/contact/

Cu siguranță te vor suna ei și vei avea și un număr de înregistrare la sesizarea ta pe email.

Sper să reușești!

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Digi nu exista in zona? Ai putea sa compari calitatea serviciilor.  Cat despre fidelizare…cred ca ai mai multe sanse sa te sune cu o oferta mai buna daca faci o cerere de reziliere.
De asemenea, as avea cateva mentiuni:

  • Abonamentele nu expira. Ceea ce expira este perioada minima contractuala. Dupa acea perioada, abonamentul se prelungeste automat cu cate 30 de zile pana la rezilierea lui.
  • oferta de pe site e pentru clientii noi.
  • abonamentul acela de pe site e foarte probabil sa creasca dupa un an sau mai devreme. Deci nu va fi 21 de lei pe 24 de luni. 
  • cu internet pachet 100 nu ai cum sa ai mai mult de 90Mb/s viteza de download. Nu stiu de ce ai ales acel pachet, dar cam astea sunt vitezele la el. Recomand eventual pachetul de 1000. Diferenta este considerabila. 

Cat deapre pret, nu am pachetul cu 100 si TV Esential, dar am cunostinte apropiate care au pachetul de 1000 si TV Esential si platesc acum, dupa toate maririle, in jur de 60 de lei. 

Client Orange

Bineînțeles că există DIGI! Vreau sa plătesc cât mai puțin... Calitate net superioara - nu-mi trebuie!

Scrie mai sus: ,, atât poate infrastructura de la Orange '' 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Am presupus ca te referi la TV ca atat poate infrastructura. Pe partea de net, limitarea o fi si din cauza infrastructurii din zona respectiva, nu zic nu, dar si din cauza pachetului ales.

Oricum, am inteles ideea. Nu iti trebuie calitate, iti trebuie un pret cat mai mic. De preferinta cel de pe site pentru clientii noi.

In cazul asta, ia legatura cu un consultant de pe pagina de Contact si vezi ce se poate face. In cel mai rau caz, faci o cerere de reziliere, si in momentul in care te suna, poti sa negociezi o noua oferta.

Mult succes! 🙂

Client Orange